31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO/VIDEO: Știți cum merge asfaltarea pe ploaie la Bistrița?! Duduie, nu alta…

Bistrițenii care stau pe strada I.L.Caragiale sunt cu nervii întinși la maxim din cauza felului în care este administrată strada de municipalitate. Mai multe persoane din zonă ne-au sunat în această seară pe telefonul redacției, supărați că strada lor se asfaltează pe ploaie, iar apa este împinsă către curțile lor, deja inundate de potop.

Oamenii sunt nervoși pentru că asfaltarea atât de așteptată a străzii lor se face prost, pe ploaie, cu stratul de asfalt turnat direct în baltă. Locatarii din zonă spun că beciurile le sunt inundate la fiecare ploaie din cauza canalizării supraînălțate și uitate așa, ani la rând, iar acum, prostia se repetă. Canalizarea tot sus, asfaltul mai jos și apa către curțile lor.

„Este o bătaie de joc. Am sunat la șefii lor, a fost domnul viceprimar Nicolae și a spus că se va rezolva problema canalelor care nu preiau apa de ploaie și uitați acum. A fost doar o promisiune electorală? Vi se pare normal?!”- a declarat un cetățean exasperat pentru Bistrițeanul.ro.

[arve url=”https://youtu.be/4Fa2y2nYdLg” /]

[arve url=”https://youtu.be/Cd_kDbUDhdw” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.