25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Se prelungesc lucrările la calea ferată de pe Slavici! CÂND ar putea fi gata:

Deși inițial se anunțaseră două săptămâni, socoteala de acasă nu e aceeași cu cea din târg. Complexitatea lucrărilor de la calea ferată de pe Slavici prelungesc termenul de finalizare. CÂND s-ar putea redeschide circulația în zonă:

Acum două săptămâni au început lucrările în zona trecerii la nivel cu cale ferată de pe Ion Slavici. Atât era dat și termenul de execuție.

Chiar înainte de a începe lucrul efectiv, șeful de șantier a explicat că, dată fiind complexitatea lucrărilor ce trebuie efectuate, s-ar putea să depășească termenul. Lucru care s-a și întâmplat.

Se mai prelungește perioada lucrărilor cu încă o săptămână. Posibil să terminăm mai repede. Sperăm să țină vremea cu noi. Mai avem de frezat, de ridicat niște cămine și de pregătit ultimul strat de piatră spartă anterior primului strat de asfalt. Asta ar trebui să dureze cam două – trei zile. Și apoi, două zile în care să turnăm asfalt. Deci sperăm în cinci zile lucrătoare să reușim să finalizăm,” a explicat pentru Bistrițeanul.ro, Mihai Danciu.

Trecerea de la calea ferată de pe Slavici va avea o lățime de 10 metri, la finalul lucrărilor. Lărgirea acesteia s-a făcut datorită deciziei de a realiza trei benzi de circulație în zonă: una pentru viraj dreapta pe Arțarilor, care are acum dublu sens pe toată lungimea sa, una pentru direcția față, spre Apollo, și una care duce dinspre Apollo spre Subcetate.

Mai multe despre lucrările din zonă puteți reciti AICI:

FOTO: Trei benzi de circulație la trecerea de pe Slavici! AFLĂ cum se va circula în zonă în timpul lucrărilor:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.