12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Se prelungesc lucrările la calea ferată de pe Slavici! CÂND ar putea fi gata:

Deși inițial se anunțaseră două săptămâni, socoteala de acasă nu e aceeași cu cea din târg. Complexitatea lucrărilor de la calea ferată de pe Slavici prelungesc termenul de finalizare. CÂND s-ar putea redeschide circulația în zonă:

Acum două săptămâni au început lucrările în zona trecerii la nivel cu cale ferată de pe Ion Slavici. Atât era dat și termenul de execuție.

Chiar înainte de a începe lucrul efectiv, șeful de șantier a explicat că, dată fiind complexitatea lucrărilor ce trebuie efectuate, s-ar putea să depășească termenul. Lucru care s-a și întâmplat.

Se mai prelungește perioada lucrărilor cu încă o săptămână. Posibil să terminăm mai repede. Sperăm să țină vremea cu noi. Mai avem de frezat, de ridicat niște cămine și de pregătit ultimul strat de piatră spartă anterior primului strat de asfalt. Asta ar trebui să dureze cam două – trei zile. Și apoi, două zile în care să turnăm asfalt. Deci sperăm în cinci zile lucrătoare să reușim să finalizăm,” a explicat pentru Bistrițeanul.ro, Mihai Danciu.

Trecerea de la calea ferată de pe Slavici va avea o lățime de 10 metri, la finalul lucrărilor. Lărgirea acesteia s-a făcut datorită deciziei de a realiza trei benzi de circulație în zonă: una pentru viraj dreapta pe Arțarilor, care are acum dublu sens pe toată lungimea sa, una pentru direcția față, spre Apollo, și una care duce dinspre Apollo spre Subcetate.

Mai multe despre lucrările din zonă puteți reciti AICI:

FOTO: Trei benzi de circulație la trecerea de pe Slavici! AFLĂ cum se va circula în zonă în timpul lucrărilor:

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...