-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

În vremuri de pandemie, consilierii locali nu au dat undă verde Supercomului să crească tarifele

Supercom a solicitat mai mulți bani Primăriei Bistrița, pentru a menține curățenia în oraș. Consilierii locali nu au fost de acord, ”E vreme de criză” a fost motivația ce a dus la respingerea proiectului.

Pe ”masa” consilierilor s-a aflat un proiect de majorare a tarifelor Supercom. Firma de salubritate ar fi cerut o majorare și de 37 % a unor servicii.

Supercom vrea mai mulți bani și pentru menținerea curățeniei în oraș

Totuși, proiectul nu a trecut. Discuțiile au arătat că momentul nu e oportun.

Au fost tot felul de declarații ale consilierilor, și de-o parte și de alta. Nu au fost neapărat discuții punctuale, pe tarif, ci pe principiu. Aceșria au fost de părere că nu e momentul acum de majorare a tarifelor. Deci și puterea, și opoziția, au ajuns la un consens. Proiectul a fost respins, având doar 5 voturi pentru, iar ceilalți consilieri fie au votat împotrivă, fie s-au abținut” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al PMB, Mihai Ruști.

Ședința de Consiliu Local a avut loc vineri, online, din cauza măsurilor impuse de combatere a pandemiei COVID 19.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.