10 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

La Spermezeu se deschid localurile și-n interior! Într-o altă comună, se închid!

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a analizat dinamica infectărilor COVID 19 la nivelul UAT-urilor. Astfel, s-a decis ca la Spermezeu să se ridice restricțiile. Într-o comună restricțiile încă sunt valabile, iar în alta, localurile vor servi doar la terase.

Dinamica evoluției cazurilor de COVID 19 este atent monitorizată, pe fiecare UAT în parte.

Comitelul Județean pentru Situații de Urgență a decis, ieri, ca în comuna Spermezeu să fie ridicate restricțiile, și localurile să servească și în nterior.

Se ridică restricțiile în unitățile administrativ-teritoriale unde incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19, în ultimele 14 zile, a scăzut sub pragul de 1,5/1000 de locuitori: Spermezeu” a transmis CJSU.

Pentru comuna Rebra, restricțiile rămân încă valabile.

Totuși, o altă comună din județ a intrat sub egida acestor restricții, privind primirea și servirea clienților în interiorul localurilor.

Se introduc restricții în unitățile administrativ-teritoriale unde incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Co-vid 19, în ultimele 14 zile, este mai mare de 1,5/1000 locuitori: Dumitra” a transmis CJSU.

Situația privind numărul cazurilor COVID 19 înregistrate la nivelul județului nostru, ieri, era următoarea:

Bistrița-Năsăud: Încă un cadru didactic, doi fotbaliși și doi asistenți medicali, depistați pozitiv la infecția cu COVID-19. S-a înregistrat decesul cu numărul 91

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...