17.9 C
Bistrița
marți, august 9, 2022

Mesaj emoționant de la Hanna, ucraineanca salvată din ghearele războiului: „Sunt încă atinsă de dragostea și grija voastră pentru noi”

Hanna Pavelea, ucraineanca salvată dintr-o zonă intens bombardată din Ucraina cu ajutorul deputatului Daniel Suciu, a unor preoți și a unui parlamentar din Ucraina le mulțumește tuturor pentru ajutor. Un mesaj special are, însă, pentru Dumnezeu căruia îi mulțumește că n-a părăsit-o în aceste momente.

Bistrițeanul.ro prezenta ieri operațiunea de salvare pusă în scenă de deputatul Daniel Suciu pentru a o aduce pe pământ românesc pe ucraineanca Hanna Pavelea. Întreaga poveste o puteți citi AICI.

Aceasta a plecat în Ucraina, țara ei de origine, însoțită de Daniel, fiul său de doar 3 ani. Intenționa să facă acolo școala de șoferi, însă războiul care a prins-o în țară i-a dat planurile peste cap și i-a pus și viața în pericol.

Ucraineanca rămăsese captivă într-un oraș ucrainean intens bombardat. A reușit să plece miercuri și a petrecut trei zile pe drum, având de parcurs în jur de 1.000 de kilometri până în România.

„Sunt atinsă de dragostea și grija voastră pentru noi”

Ajunsă la Lunca Ilvei, unde va sta o perioadă până când se va reuni cu familia sa din Spania, Hanna le transmite mulțumiri tuturor celor care au ajutat-o să scape cu viață din Ucraina. Mulțumirile sale, scrise în limba română, se îndreaptă și spre Dumnezeu:

„Am scăpat de război și m-am întors cu bine în România. Am avut mare noroc în ultimul moment să părăsesc orașul meu Sumy, Dumnezeu mă iubește foarte mult, eram convins de asta. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a părăsit și mi-a salvat viața mea și a fiului meu. Acum le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, care s-au rugat pentru mine și care și-au făcut griji pentru viața mea și fiul meu.

Acest deputat Daniel Suciu m-a ajutat să trec granița și m-a dus acasă, de asemenea, la cererea lui, doi clerici din orașul Cernăuți s-au implicat în mântuirea mea, mi-au dat mâncare acasă și m-au dus la granița cu România. Mulțumesc fiecăruia în parte, pentru fiecare dintre voi mă voi ruga mereu și mă voi ruga la Dumnezeu să vă răsplătească pe toți pentru faptele voastre bune. Sunt încă atinsă de dragostea și grija voastră pentru noi. Nu voi uita niciodată ajutorul vostru. Domnul Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți și pe familiile voastre. Binele revine mereu.”

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...