2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Natura, construită din cărămizi LEGO(R)…!? E posibil, la Casa Argintarului

Dacă în aprilie ne uimeau cu un castel medieval construit din 1 milion de cărămizi Lego – acum, la început de decembrie, cei de la Asociaţia Brickenburg au de gând să ne surprindă cu spectaculoase peisaje ale naturii! Mâine, la Casa Argintarului, se deschide tradiționala expoziție LEGO(R) de iarnă!

La începutul acestui an, cei de la Asociaţia Brickenburg îşi uimeau vizitatorii cu un impresionant castel medieval. În anii trecuţi au stârnit admiraţia pasionaţilor de LEGO(R) oferindu-le spectaculoase scene de luptă, o discotecă în aer liber sau personaje precum Dracula sau Moş Crăciun.

De mâine, la Casa Argintarului, avem parte din nou de minunăţii şi surprize LEGO(R).

Natura în elemente LEGO(R) este tema tradiționalei expoziții de iarnă a Asociației Brickenburg.

Organizată în colaborare cu Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, expoziţia își așteaptă vizitatorii începând de miercuri, 4 decembrie şi până duminică, 8 decembrie, la Casa Argintarului din strada Dornei nr. 5.

Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și aduce în atenția publicului impresionante construcții originale realizate din elemente LEGO(R). 

Autorii construcţiilor sunt membri ai Asociației Brickenburg de toate vârstele care, în această ediţie, au pus accentul pe ideea respectării naturii. Majoritatea lucrărilor expuse abordează natura în diverse stiluri de construcție și sub diverse aspecte ale vieții reale.

La fel ca în fiecare an, vizitatorii vor putea testa posibilităţile de combinare a elementelor LEGO®. Vizitatorii vor avea posibilitatea să participe la atelierele și concursurile de îndemânare, creativitate şi viteză care se vor desfăşura pe parcursul evenimentului„, au transmis organizatorii.

Asociatia Brickenburg, cu sediul în Cluj-Napoca, este una din cele mai importante organizații de fani ai sistemului LEGO(R). Este oficial recunoscută la nivel mondial prin creațiile de înaltă clasă realizate de membrii săi şi prezentate în țară și în străinătate. Asociaţia s-a impus deja şi în peisajul bistriţean prin evenimentele pe care le pune în practică.

Foto deschidere – Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.