7.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Nici profesorii nu se rabdă: Dați afară din examenul de titularizare pentru că au vrut să copieze!

Examenul de titularizare s-a desfășurat în această săptămână. Peste 100 de profesori au lipsit. Două cadre didactice au fost date afară pentru că nu s-au putut răbda și au încercat să copieze.

Miercuri, 29 iulie, a avut loc examenul de titularizare. Din cei 571 de candidați înscriși, s-au prezentat doar 461. Dintre acești, 74 au fost absolvenți ai promoției 2019 – 2020.

Conform raportului Inspectoratului Școlar Județean Bistrița Năsăud, 41 de cadre didactice s-au retras din motive de boală sau motive personale.

Din păcate, la fel ca și la examenele susținute de elevi, au fost înregistrate și cazuri în care candidații au vrut să copieze.

Doi candidaţi au fost eliminaţi din examen. Candidaţii eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă nu vor fi repartizaţi pe posturi didactice/catedre în anul şcolar 2020-2021” explică reprezentanții ISJ BN.

Rezultatele examenului de titularizare se vor afișa în data de 4 august.

”Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august transmite Inspectoratul.

Cadrele didactice trebuie să obțină nota 7, minim, dacă vor angajare pe perioadă nedeterminată, sau minim 5 dacă vor contract pe perioadă determinată.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12 – 14 august.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

ROMBAT angajează Key Account Manager și IT SAP Analyst. NOI locuri de muncă, în Bistrița

ROMBAT angajează Key Account Manager, operatori producție și IT SAP Analyst. Noi locuri de muncă sunt...

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...