4.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Petrecere la Colibița, oprită de polițiști și jandarmi! Aproape 50 de persoane sancționate

Polițiștii și jandarmii au oprit o petrecere. Aproape 50 de persoane care participau la un eveniment, la un local din Colibița, au fost sancționați.

Controalele privind organizarea de evenimente a continuat, și în acest weekend.

Polițiștii și jandarmii au descoperit o petrecere la Colibița. Aproape 50 de persoane care participau la un eveniment privat au fost sancționate.

Valoarea amenzilor aplicate a fost de 22.000 de lei și evenimentul a fost oprit.

”În ultimele 24 de ore, poliţiştii bistrițeni împreună cu jandarmi şi polițiști locali au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

La aceste activităţi au participat 145 de efective.

În cadrul acţiunilor, poliţiştii au verificat modul în care sunt respectate prevederile Lg 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de Covid 19.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate 69 de societăți comerciale, fiind legitimate totodata peste 1400 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 81 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 22.500 de lei.

Exemple:

În cursul nopţii trecute, efective din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud şi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud au desfăşurat o acţiune în localitatea Colibița, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse în contextul stării de alertă.
Astfel, forţele de ordine au intervenit la punctul de lucru al unui agent economic din Colibița, unde s-a constatat că se desfăşura un eveniment privat, în spaţiu închis, contrar prevederilor legale.
Având în vedere cele constatate, polițiștii și jandarmii au întrerupt evenimentul și au aplicat un număr de 46 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 22.000 de lei, pentru încălcare prevederilor Legii 55/2020, evenimentul respectiv fiind întrerupt” transmit reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!