1.2 C
Bistrița
duminică, decembrie 3, 2023

Primăria Bistrița l-a „ars” pe omul de afaceri Gelu Drăgan cu o amendă de 20.000 de lei și-l obligă să sisteze lucrările

După mai bine de o săptămână, primarul Ioan Turc a stabilit o „pedeapsă” pentru omul de afaceri Gelu Drăgan. Acesta a blocat o stradă preț de două săptămâni și a desfășurat lucrări fără autorizație. Primăria Bistrița l-a obligat prin Poliția Locală să sisteze lucrările și l-a „ars” cu o amendă de 20.000 de lei.

Omul de afaceri Gelu Drăgan, care deține o parte din fosta clădire a sindicatelor din piața Mihai Eminescu, s-a apucat în urmă cu câteva săptămâni să desfășoare lucrări în interior. Lucrările s-au realizat fără vreo autorizație.

Mai mult, în urma lucrărilor celălalt coproprietar al clădirii s-a trezit cu moloz pe proprietate și cu o cameră de supraveghere ruptă. Pentru a putea lucra în tihnă, omul de afaceri a dat ordin ca străduța ce trece pe lângă clădire să fie blocată. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI și AICI.

Până acum, Gelu Drăgan a fost amendat cu 600 de lei de Poliția Locală pentru depozitarea de moloz pe trotuar. Biroul Rutier din cadrul IPJ BN i-a mai dat o amendă de 2.000 de lei pentru că a blocat strada.

Întrucât omul de afaceri desfășura lucrări fără autorizații, Primăria Bistrița trebuia să îl sancționeze în acest sens, amenda fiind stabilită de primar, la propunerea Poliției Locale. Mai bine de o săptămână a avut nevoie primarul Ioan Turc să stabilească măsurile în cazul său.

Potrivit șefului Poliției Locale a municipiului Bistrița, Gelu Drăgan a fost amendat cu 20.000 de lei. De asemenea, s-a dispus și sistarea lucrărilor până la intrarea în legalitate.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.