11.2 C
Bistrița
marți, mai 30, 2023

Primăria Bistrița își cumpără 22 de mașini electrice, 8 fiind pentru Poliția Locală

Parcul auto al Primăriei Bistrița va fi reînnoit cu 22 de autoturisme electrice. Dintre acestea, 8 vor fi folosite de Poliția Locală. Se pun la bătaie 2,2 milioane lei pentru aceste achiziții.

În iulie 2022, primarul Ioan Turc anunța că Poliția Locală va fi dotată cu mașini electrice.

VIDEO – Turc: Polițiștii locali sunt în concedii, dar vor reveni în stradă! Le luăm mașini electrice și deschidem două noi puncte

La final de an, în decembrie, au sosit primele trei mașini electrice. Iar Ioan Turc anunța că pentru anul 2023 este programată achiziția altor 3 autoturisme electrice.

Zilele trecute, municipalitatea a urcat pe SEAP – site-ul pentru achiziții publice – solicitarea de ofertă pentru achiziția a 22 de autoturisme electrice. Dintre acestea, 8 sunt destinate Poliției Locale.

14 mașini electrice – data limită de depunere ofertă – 15 iunie

Vineri, municipalitatea a urcat pe SEAP solicitarea de ofertă pentru cele 14 mașini electrice care vor fi folosite de aparatul propriu.

Astfel, 14 mașini – an de fabricație – 2023 – ar costa 1.411.764,62 lei. Autoturismele trebuie să aibă un rulaj de maxim 50 de km, iar garanția să fie de 6 ani sau 120.000 de km – pentru baterie.

Specificațiile cerute pentru mașini, le puteți consulta aici:

14 auto PMB

8 mașini electrice pentru Poliția Locală – data limită de depunere ofertă – 29 mai

Ieri, municipalitatea a urcat pe SEAP solicitarea de ofertă pentru 8 mașini electrice care vor ajunge în gestiunea Poliției Locale.

Acestea ar urma să coste 806.772,64 lei, iar data limită de depunere a ofertei este 29 mai 2023. Și aceste autoturisme trebuie să fie fabricate în anul 2023.

Cerințele le puteți vedea aici:

8 auto pol locala

Conform informațiilor din documente, municipalitatea va achiziționa aceste autoturisme prin programul Rabla Plus 2023. Instituțiile publice beneficiază de ecotichete de până la 120.000 de lei, deci 24.000 de euro. Mai mult, nu se cere oferirea unei mașini vechi la schimb.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. de cumparat le luati masini electrice dar sa si umble prin viisoara printre blocuri noaptea sau zi si noapte nu numa sa stea in modulara aia acolo de povesti

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...