25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

Primarul Ovidiu Crețu ar putea fi externat! Testele soției și soacrei sunt negative

Vești bune pentru primarul Ovidiu Crețu. Acesta ar putea fi externat din  spital în cursul zilei de astăzi, dacă toate analizele ies bine. Edilul va rămâne în carantină încă două săptămâni. Pe de altă parte, soția și soacra dânsului, care au fost testate, au rezultate negative.

Potrivit directorului DSP Anca Andrițoiu, primarul Ovidiu Crețu ar putea fi externat astăzi din spital, dacă rezultatele analizelor și investigațiilor pe care urmează să le mai facă ies bine.

Chiar dacă va fi externat, primarul Ovidiu Crețu va rămâne în izolare la domiciliu încă două săptămâni, după care va repeta testul pentru Covid-19. Edilul a ajuns la spital în urmă cu două zile, unde s-a testat contra-cost pentru Covid-19.

În urma rezultatului pozitiv, acesta a fost internat în Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Starea acestuia este însă bună, printre puținele simptome avute numărându-se oboseala. Până acum, edilul nu a avut deloc probleme respiratorii.

Fiind contacte directe, au fost testate și soția și soacra primarului. Rezultatele testelor sunt, însă, negative. 7 alte persoane din Primăria Bistrița care au intrat în contact cu primarul Ovidiu Crețu au fost băgate în carantină.

Dintre ele, doar una a fost testată. Este vorba despre directorul economic, care avea simptome specifice. Și rezultatul acestui teste este negativ.

Ca mijloc de precauție și viceprimarul Cristian Niculae s-a testat pentru Covid-19, rezultatul fiind negativ. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi AICI.

Mai puteți citi:

Primarul Crețu, depistat pozitiv cu COVID 19

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.