-0.1 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

Radu Moldovan: Consiliul Local trebuie să facă urgent un credit și să modernizeze integral toate străzile din Bistrița

Bistrița s-a transformat într-un adevărat șantier pe toată perioada verii. Municipalitatea a modernizat integral 47 de străzi, însă bistrițenii au criticat dur modul în care au fost făcute lucrările. Emil Radu Moldovan, președintele CJ BN, cere de urgență Consiliului Local accesarea unui credit pentru asfaltarea tuturor străzilor din oraș.

Micul burg bistrițean a fost transformat într-un adevărat șantier în această vară. Primăria Bistrița a asfaltat 47 de străzi din oraș.

Proiectul a prevăzut schimbarea stratului de uzură, din bordură în bordură, și ridicarea gurilor de canal la nivelul carosabilului. Valoarea celor 17,5 km asfaltați s-a ridicat la 6,4 milioane lei, cu TVA, din care 3 milioane au fost alocați de Consiliul Județean.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a fost prezent în studioul Bistrițeanul LIVE și a vorbit despre faptul că i-a cerut viceprimarului Cristian Niculae să asfalteze toate străzile din Bistrița.

„Cele 47 de străzi recent asfaltate în Bistrița au fost foarte contestate. Acesta este un proiect extraordinar al lui Cristian Niculae, proiect pentru care îl felicit. I-am cerut și atunci, îi cer public și acum ca de urgență să propună Consiliului Local să facă un credit și să modernizeze integral toate străzile din Bistrița, și asfaltate și neasfaltate, pentru că oamenii au nevoie. Oamenii au nevoie de condiții civilizate de viață astăzi, nu peste 20 de ani! În ultima vreme viceprimarul Niculae a preluat din frâiele conducerii, dar primarul conduce.”, a spus Radu Moldovan.

Conform președintelui CJ BN, creditul trebuia să fie luat încă de anul trecut, dar consilierii municipali PSD nu au pus în aplicare rezoluția acestuia.

„Am dat o rezoluție a Conferinței Municipale pe care consilierii locali PSD nu au pus-o încă în practică. Mai am răbdare, dar nu foarte mult pentru că este o rezoluție. Dacă vă uitați în documentele Conferinței de anul trecut, este o rezoluție adoptată în unanimitate despre accesarea unui credit pentru infrastructură. Oamenii au nevoie de condiții civilizate, să meargă pe stradă asfaltată, în fața casei să nu mai aibă praf, noroi, bălți și mașini murdare.”, a subliniat președintele CJ BN.

Într-o notă de optimist, Radu Moldovan a concluzionat prin faptul că viceprimarul Cristian Niculae, candidatul PSD la alegerile pentru Primăria Bistrița, va câștiga fotoliul de primar și va asfalta toate străzile din Bistrița.

Dacă ați ratat declarațiile președintelui CJ BN despre investițiile în județ, în spital, dar și detalii despre modul de administrație sau alte picanterii, le puteți urmări în video de mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/2492117264200749/” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.