22 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Radu Moldovan: Consiliul Local trebuie să facă urgent un credit și să modernizeze integral toate străzile din Bistrița

Bistrița s-a transformat într-un adevărat șantier pe toată perioada verii. Municipalitatea a modernizat integral 47 de străzi, însă bistrițenii au criticat dur modul în care au fost făcute lucrările. Emil Radu Moldovan, președintele CJ BN, cere de urgență Consiliului Local accesarea unui credit pentru asfaltarea tuturor străzilor din oraș.

Micul burg bistrițean a fost transformat într-un adevărat șantier în această vară. Primăria Bistrița a asfaltat 47 de străzi din oraș.

Proiectul a prevăzut schimbarea stratului de uzură, din bordură în bordură, și ridicarea gurilor de canal la nivelul carosabilului. Valoarea celor 17,5 km asfaltați s-a ridicat la 6,4 milioane lei, cu TVA, din care 3 milioane au fost alocați de Consiliul Județean.

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a fost prezent în studioul Bistrițeanul LIVE și a vorbit despre faptul că i-a cerut viceprimarului Cristian Niculae să asfalteze toate străzile din Bistrița.

„Cele 47 de străzi recent asfaltate în Bistrița au fost foarte contestate. Acesta este un proiect extraordinar al lui Cristian Niculae, proiect pentru care îl felicit. I-am cerut și atunci, îi cer public și acum ca de urgență să propună Consiliului Local să facă un credit și să modernizeze integral toate străzile din Bistrița, și asfaltate și neasfaltate, pentru că oamenii au nevoie. Oamenii au nevoie de condiții civilizate de viață astăzi, nu peste 20 de ani! În ultima vreme viceprimarul Niculae a preluat din frâiele conducerii, dar primarul conduce.”, a spus Radu Moldovan.

Conform președintelui CJ BN, creditul trebuia să fie luat încă de anul trecut, dar consilierii municipali PSD nu au pus în aplicare rezoluția acestuia.

„Am dat o rezoluție a Conferinței Municipale pe care consilierii locali PSD nu au pus-o încă în practică. Mai am răbdare, dar nu foarte mult pentru că este o rezoluție. Dacă vă uitați în documentele Conferinței de anul trecut, este o rezoluție adoptată în unanimitate despre accesarea unui credit pentru infrastructură. Oamenii au nevoie de condiții civilizate, să meargă pe stradă asfaltată, în fața casei să nu mai aibă praf, noroi, bălți și mașini murdare.”, a subliniat președintele CJ BN.

Într-o notă de optimist, Radu Moldovan a concluzionat prin faptul că viceprimarul Cristian Niculae, candidatul PSD la alegerile pentru Primăria Bistrița, va câștiga fotoliul de primar și va asfalta toate străzile din Bistrița.

Dacă ați ratat declarațiile președintelui CJ BN despre investițiile în județ, în spital, dar și detalii despre modul de administrație sau alte picanterii, le puteți urmări în video de mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/2492117264200749/” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.