10.8 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

Robert Sighiartău – Guvernul PNL investește în dezvoltarea județului nostru: Vom avea centură ocolitoare la Beclean!

„Guvernul PNL investește în dezvoltarea județului nostru: Vom avea centură ocolitoare la Beclean!”, a anunțat deputatul liberal Robert Sighiartău.

Centura de ocolire a orașului Beclean va face legătura între Drumul Expres DX4A Dej-Beclean-Bistrița și Drumul Trans Regio TR45 Beclean-Salva.

Valoarea acestui proiect se ridică la o valoare de aproximativ 15 milioane de euro. 

Centura orașului Beclean va avea un kilometru și 200 de metri și este cea mai scurtă variantă dintre cele luate în calcul.

Centura ar urma să fie legată de drumul express rapid care va traversa județul nostru: „Practic centura ocolitoare va lua cele două drumuri și le va duce spre Herghelie. Zona în care este drumul express e în zona de sus a orașului și preia cele 2 DN-uri și le duce spre drumul express”, explica primarul Nicolae Moldovan, la Bistrițeanul Live.

Deputatul PNL Robert Sighiartău a confirmat ieri că investiția este gata să înceapă: Varianta ocolitoare a orașului Beclean a primit avizul cu privire la finanțarea prin Programul Operațional de Infrastructură Mare potrivit Ordinului ministrului transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, Lucian Bode. Proiectul a fost avizat și de colegul meu Marcel Boloș – Ministrul fondurilor europene!”, a transmis Robert Sighiartău.

Centura orașului Beclean, la un pas de implementare! „Proiectul va fi realizat mai repede decât ne puteam imagina”

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....