12.8 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

Robert Sighiartău – Guvernul PNL investește în dezvoltarea județului nostru: Vom avea centură ocolitoare la Beclean!

„Guvernul PNL investește în dezvoltarea județului nostru: Vom avea centură ocolitoare la Beclean!”, a anunțat deputatul liberal Robert Sighiartău.

Centura de ocolire a orașului Beclean va face legătura între Drumul Expres DX4A Dej-Beclean-Bistrița și Drumul Trans Regio TR45 Beclean-Salva.

Valoarea acestui proiect se ridică la o valoare de aproximativ 15 milioane de euro. 

Centura orașului Beclean va avea un kilometru și 200 de metri și este cea mai scurtă variantă dintre cele luate în calcul.

Centura ar urma să fie legată de drumul express rapid care va traversa județul nostru: „Practic centura ocolitoare va lua cele două drumuri și le va duce spre Herghelie. Zona în care este drumul express e în zona de sus a orașului și preia cele 2 DN-uri și le duce spre drumul express”, explica primarul Nicolae Moldovan, la Bistrițeanul Live.

Deputatul PNL Robert Sighiartău a confirmat ieri că investiția este gata să înceapă: Varianta ocolitoare a orașului Beclean a primit avizul cu privire la finanțarea prin Programul Operațional de Infrastructură Mare potrivit Ordinului ministrului transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, Lucian Bode. Proiectul a fost avizat și de colegul meu Marcel Boloș – Ministrul fondurilor europene!”, a transmis Robert Sighiartău.

Centura orașului Beclean, la un pas de implementare! „Proiectul va fi realizat mai repede decât ne puteam imagina”

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...