-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Robert Sighiartău – Guvernul PNL investește în dezvoltarea județului nostru: Vom avea centură ocolitoare la Beclean!

„Guvernul PNL investește în dezvoltarea județului nostru: Vom avea centură ocolitoare la Beclean!”, a anunțat deputatul liberal Robert Sighiartău.

Centura de ocolire a orașului Beclean va face legătura între Drumul Expres DX4A Dej-Beclean-Bistrița și Drumul Trans Regio TR45 Beclean-Salva.

Valoarea acestui proiect se ridică la o valoare de aproximativ 15 milioane de euro. 

Centura orașului Beclean va avea un kilometru și 200 de metri și este cea mai scurtă variantă dintre cele luate în calcul.

Centura ar urma să fie legată de drumul express rapid care va traversa județul nostru: „Practic centura ocolitoare va lua cele două drumuri și le va duce spre Herghelie. Zona în care este drumul express e în zona de sus a orașului și preia cele 2 DN-uri și le duce spre drumul express”, explica primarul Nicolae Moldovan, la Bistrițeanul Live.

Deputatul PNL Robert Sighiartău a confirmat ieri că investiția este gata să înceapă: Varianta ocolitoare a orașului Beclean a primit avizul cu privire la finanțarea prin Programul Operațional de Infrastructură Mare potrivit Ordinului ministrului transporturilor, infrastructurii și comunicațiilor, Lucian Bode. Proiectul a fost avizat și de colegul meu Marcel Boloș – Ministrul fondurilor europene!”, a transmis Robert Sighiartău.

Centura orașului Beclean, la un pas de implementare! „Proiectul va fi realizat mai repede decât ne puteam imagina”

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: