11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

EXCELENT! Compania Rombat oferă angajaților săi asigurări de sănătate private. Pregătește și o spălătorie auto pentru muncitori

Potrivit CEO Rombat, Alin Ioaneș, compania pe care o conduce încearcă să își mențină angajații printr-o serie de beneficii și avantaje oferite. Printre ele se numără asigurări private de sănătate și în curând o spălătorie auto pentru angajați.

Pe o piață competitivă, cu companii care încearcă să-și mențină forța de muncă formată în propria ogradă, Rombat le oferă angajaților mai multe beneficii greu de trecut cu vederea. Prezent la Bistrițeanul Live, CEO Rombat Alin Ioaneș a vorbit despre pachetul oferit angajaților.

Acesta include asigurări private de sănătate, angajații beneficiind de consultații nelimitate și seturi de analize:

Oferim asigurări de sănătate private, avem contract cu clinici de medicale, iar angajații beneficiază de un număr nelimitat de consultații și de un anumit set de analize. Pe zona de prevenție. Am implementat-o anul trecut. E mult mai important să previi decât să compensezi financiar ceea ce s-a întâmplat”, a explicat Alin Ioaneș.

Acesta a precizat că angajații au în incinta fabricii și stații pentru încărcarea autoturismelor electrice, sală de sport, cantină și în curând vor avea inclusiv o spălătorie auto.

Emisiunea la care a fost invitat CEO Rombat, Alin Ioaneș, o puteți urmări mai jos:

Mai puteți citi despre beneficiile oferite de Rombat, în materialul de mai jos:

Exemplu de bune practici – Rombat reușește să-și mențină angajații cu săli de sport și asigurărări de sănătate private

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Asigurare medicala e oferita de mai bine de 13 ani. Nu e nimic nou si nu inteleg de ce noul CEO a simtit nevoia sa isi aloce aceasta initiativa care nici pe departe nu ii apartine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...