16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

EXCELENT! Compania Rombat oferă angajaților săi asigurări de sănătate private. Pregătește și o spălătorie auto pentru muncitori

Potrivit CEO Rombat, Alin Ioaneș, compania pe care o conduce încearcă să își mențină angajații printr-o serie de beneficii și avantaje oferite. Printre ele se numără asigurări private de sănătate și în curând o spălătorie auto pentru angajați.

Pe o piață competitivă, cu companii care încearcă să-și mențină forța de muncă formată în propria ogradă, Rombat le oferă angajaților mai multe beneficii greu de trecut cu vederea. Prezent la Bistrițeanul Live, CEO Rombat Alin Ioaneș a vorbit despre pachetul oferit angajaților.

Acesta include asigurări private de sănătate, angajații beneficiind de consultații nelimitate și seturi de analize:

Oferim asigurări de sănătate private, avem contract cu clinici de medicale, iar angajații beneficiază de un număr nelimitat de consultații și de un anumit set de analize. Pe zona de prevenție. Am implementat-o anul trecut. E mult mai important să previi decât să compensezi financiar ceea ce s-a întâmplat”, a explicat Alin Ioaneș.

Acesta a precizat că angajații au în incinta fabricii și stații pentru încărcarea autoturismelor electrice, sală de sport, cantină și în curând vor avea inclusiv o spălătorie auto.

Emisiunea la care a fost invitat CEO Rombat, Alin Ioaneș, o puteți urmări mai jos:

Mai puteți citi despre beneficiile oferite de Rombat, în materialul de mai jos:

Exemplu de bune practici – Rombat reușește să-și mențină angajații cu săli de sport și asigurărări de sănătate private

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Asigurare medicala e oferita de mai bine de 13 ani. Nu e nimic nou si nu inteleg de ce noul CEO a simtit nevoia sa isi aloce aceasta initiativa care nici pe departe nu ii apartine

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...