17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Romii, în spatele buchetului de infracțiuni comise în Italia. O tânără a convins un bătrân italian să îi dea 20.000 de euro

Se pare că în spatele infracțiunilor comise în Italia se află mai mulți români de etnie romă. Totul ar fi pornit de la plângerea unui bătrân, pe care o tânără de care s-ar fi îndrăgostit l-ar fi convins să îi dea 20.000 de euro.

7 persoane, un bărbat și 6 femei, au fost reținute pentru 24 de ore și urmează a fi prezentate pentru arest preventiv, fiind căutate de autoritățile din Italia. Cele 7 persoane fac pare dintr-un grup organizat compus din 59 de persoane, specializate în înșelăciuni, tâlhării sau furturi.

Acuzațiile care li se aduc sunt constituire de grup infracțional organizat, furt calificat cu consecințe deosebit de grave, tâlhărie calificată cu consecințe deosebit de grave, înșelăciune cu consecințe deosebit de grave și tăinuire.

Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

FOTO/VIDEO – Polițiștii au prins un bărbat și 6 femei din BN și Maramureș, căutate în Italia pentru infracțiuni deosebit de grave

Potrivit carabinierilor, totul ar fi pornit de la denunțul unui bătrân din localitatea San Luca. Acesta le-aspus polițiștilor că a fost îndrăgostit de o tânără româncă, ce l-a „ușurat” de 20.000 de euro într-un an.

I-au cauzat unui bătrân două atacuri de cord

Polițiștii italieni și-au dat seama că nu este vorba despre un fenomen izolat, dând peste o grupare specializată în înșelăciuni de acest gen. Tinerele, care inițiau relații cu bărbați în vârstă, singuri, invocau probleme personale sau de sănătate pentru a le cere bani.

Ancheta polițiștilor italieni a scos la iveală faptul că două femei din organizație jefuiseră un bătrân de 77 de ani, care fusese anterior înșelat prin aceeași metodă. În timpul jafului, cele două i-au administrat bătrânului o doză aproape letală de valium, care i-au provocat două atacuri de cord în zilele următoare.

În total, autoritățile din Italia au emis 13 mandate europene de arestare. Dintre cele 13 persoane vizate, doar 7 au naționalitate română.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...