13 C
Bistrița
vineri, august 12, 2022

S-au afișat rezultatele! Ultima etapă – interviu cu public, pentru stabilirea managerului care va conduce Palatul Culturii

S-au afișat rezultatele în urma primei etape de concurs pentru viitorul manager care va conduce Palatul Culturii! Cei doi candidați rămași în cursă au obținut 7,68 și 8,28. Săptămâna viitoare este programată ultima probă: 

În baza prevederilor articolului 8, litera (q) din Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management pentru postul de Manager la Palatul Culturii – Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc” – comisia de concurs a transmis rezultatele primei probe.

Este vorba despre etapa în care au fost analizate proiectele de management propuse de profesorul Claudiu Șular și Gavril Țărmure, actualul manager al Centrului Județean pentru Cultură. Cei doi au obținut 7,68 – respectiv 8,28 – fiind declarați admiși în etapa viitoare a concursului. 

Detalii despre concursul pentru funcția de manager la Palatul Culturii puteți reciti accesând linkurile de mai jos:

6 candidați râvnesc postul de director la Palatul Culturii. Surprize, printre candidați

Mulți înscriși, puțini aleși: Patru din cei șase candidați au fost descalificați. Cine a rămas în cursa pentru șefia Palatului Culturii

În conformitate cu dispozițiile art. 19 alin. (3) din Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor publice de cultură, „sunt declaraţi admişi pentru susţinerea interviului candidaţii care au obţinut în prima etapă a concursului nota minimă 7”. 

Primăria Bistrița a transmis, totodată, că ultima etapă a concursului prevede  susținerea proiectelor de management într-un interviu public. 

Acesta va avea loc în 5 aprilie 2021, de la ora 10.00, în Sala mare de ședințe a Primăriei Bistrița. 

Persoanele care doresc să asiste la etapa interviului, vor depune o solicitare scrisă, în acest sens, până la data de 02 𝑎𝑝𝑟𝑖𝑙𝑖𝑒 2021, 𝑜𝑟𝑎 10.00, 𝑙𝑎 𝑠𝑒𝑐𝑟𝑒𝑡𝑎𝑟𝑖𝑎𝑡𝑢𝑙 𝑐𝑜𝑚𝑖𝑠𝑖𝑒𝑖 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑛𝑐𝑢𝑟𝑠”, a mai transmis Primăria Bistrița.

În solicitare se vor preciza datele personale de identificare.

Potrivit prevederilor art.9 alin. (9) din Anexa nr.1 – Regulament-cadru de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management aprobat prin Ordinul Ministrului Culturii nr.2799/2015 – persoanele care asistă la etapa interviului nu au dreptul să intervină în cadrul discuţiilor. 

De asemenea, publicul nu are voie să înregistreze pe orice suport fizic modul de derulare a interviului.

Accesul în sală se va face cu respectarea prevederilor legale în vigoare cu privire la regulile de protecție și sănătate pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecțiilor determinate de virusul SARS – CoV 2”, au mai transmis reprezentanții Primăriei Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...