17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

Scandalul din BEM- un exercițiu de imagine al subprefectului Zăgrean? Se dau deja lupte pentru șefia PNL BN?

Subprefectul Ioan Zăgrean a reușit să atragă toată atenția asupra sa după alegerile de duminică, după ce a făcut ieri scandal la Biroul Electoral Municipal, cerând renumărarea voturilor din dreptul primarului Bistriței. Un joc de imagine menit să-l plaseze ca posibil lider al PNL după înfrângerea zdrobitoare a lui Ioan Turc și a PNL BN în alegerile locale.

Primarul Ioan Turc și liderul PNL BN nu a mai fi fost văzut de duminică, după alegerile locale.

Rămași cu înfrângerea în brațe, liderii PNL BN, printre care și subprefectul Ioan Zăgrean, au încercat să gestioneze situația.

Deși nu ar fi avut ce să caute ca și subprefect al județului la Biroul Electoral Municipal din incinta Primăriei Bistrița, subprefectul Ioan Zăgrean, susținut juridic de deputatul Diana Morar au cerut vehement renumărarea voturilor din dreptul funcției de primar, făcând acuzații grave la adresa membrilor Biroului Electoral Municipal.

Mai multe pe acest subiect puteți citi aici:

SCANDALUL renumărării voturilor la Primăria Bistrița! BEJ va decide dimineață ce se va întâmpla

Decizia BEM: Contestația PNL și renumărarea voturilor aduce 4 voturi în plus pentru Lazany. Se așteaptă motivarea BEJ

 

La rândul lor, cei din PSD BN au contestat cererea PNL de la Biroul Electoral Municipal, iar în urmă cu puțin timp Biroul Electoral Județean a admis în parte contestația și a menținut decizia BEM și nu se pune în discuție renumărarea voturilor, procesul desfășurându-se corect.

După ce s-au mai liniștit apele, uitându-ne la situație nu putem să nu judecăm și în cheia politică „spectacolul”.

Imediat după înfrângerea zdrobitoare în alegeri au apărut voci liberale (vezi declarațiile lui Vasile Marc)care susțineau că obligatoriu trebuie schimbată conducerea PNL, în speță a primarului Ioan Turc, totodată și lider al PNL.

Deși toată lumea vorbea înainte de alegeri și după alegeri de deputatul Robert Sighiartău ca posibil lider al PNL BN, iată că aripa Zăgrean – Diana Morar au ieșit primii la luptă pentru repararea onoarei pierdute a PNL. Asta în timp ce liderul de facto, președintele Ioan Turc a dispărut din peisaj.

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Pai cum adica? Nu ziceal el in ianuarie la ASTV ca se organizeaza si reorganizeaza la nivel de judet in vederea alegerilor? Acolo foarte mult vorbea la persoana I plural. Acum simte momentul si-l arunca sub autobuz pe Turc?

    Demisia lui Ioan Zagrean neaparat trebuie sa o insoteasca pe a lui Ioan Turc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!