11.1 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Se întâmplă AZI, în Bistriţa! Mai mult decât roboţi: Muzică şi generozitate

De la pasiunea pentru roboţi la grija pentru comunitate nu este decât un pas! Pe care ştiu să-l facă fără teamă liceenii din echipa de robotică a Colegiului „Liviu Rebreanu” – Bolts and Gears:

În loc să leneviţi şi azi prin casă, tot aşteptând zăpada sau Anul Nou, mai bine aţi da o raită azi, de la ora 18:00, pe la Sinagogă. Aici se desfăşoară un concert caritabil extraordinar organizat de tinerii pasionaţi de robotică de la Bolts and Gears.

Deși tratăm activitatea din cadrul echipei cu cea mai mare atenție și seriozitate, noi, Bolts and Gears, suntem mai mult decât niște persoane devotate pasiunii pentru roboți”, anunţă cei de la Bolts and Gears.

Scopul lor evident este să reprezinte Bistriţa și România, printr-o performanță cât mai bună la concursul FIRST Tech Challenge. Dar îşi propun, totodată, și „un impact asupra oamenilor din comunitatea din care facem parte, într-un mod mai personal”.

Aşa se face că cei din echipa Bolts and Gears vă propun să le fiţi alături într-un concert susținut de muzicienii de la Iarba Fiarelor. Alături de ei vor urca pe scenă şi Daniel Năsăudean, Adina Oniţa, Leonardo Ciurcău, Hannah Bechiş, Anca Span, Jessica Petri, Octavian Cucu, Ioana Marti şi Andrei Cotul. „Vă propunem nu doar să ascultăm muzică bună, ci și să simțim că facem un bine…”, anunţă tinerii de la Bolts and Gears pe pagina lor de Facebook.

Concertul caritabil are loc astăzi, 28 decembrie, de la ora 18:00, la Sinagogă. Preţul unui bilet este de 5 lei. Banii adunați din vânzarea biletelor vor fi donați unei familii cu o situație dificilă, care are nevoie de toată susținerea ce îi poate fi oferită.
Ne vedem sâmbătă, la Sinagogă, într-un context separat de roboți, dar axat pe partea umană a celor care îi construiesc…

Tinerii de la Bolts and Gears au câştigat, la începutul acestei luni, primul concurs de robotică organizat la Bistriţa – Bistriţa Robotics Demo:

FOTO/VIDEO: Incendiar. Tonic. Energizant: Bistriţa Robotics Demo

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.