12.6 C
Bistrița
joi, martie 23, 2023

Se întâmplă AZI, în Bistriţa! Mai mult decât roboţi: Muzică şi generozitate

De la pasiunea pentru roboţi la grija pentru comunitate nu este decât un pas! Pe care ştiu să-l facă fără teamă liceenii din echipa de robotică a Colegiului „Liviu Rebreanu” – Bolts and Gears:

În loc să leneviţi şi azi prin casă, tot aşteptând zăpada sau Anul Nou, mai bine aţi da o raită azi, de la ora 18:00, pe la Sinagogă. Aici se desfăşoară un concert caritabil extraordinar organizat de tinerii pasionaţi de robotică de la Bolts and Gears.

Deși tratăm activitatea din cadrul echipei cu cea mai mare atenție și seriozitate, noi, Bolts and Gears, suntem mai mult decât niște persoane devotate pasiunii pentru roboți”, anunţă cei de la Bolts and Gears.

Scopul lor evident este să reprezinte Bistriţa și România, printr-o performanță cât mai bună la concursul FIRST Tech Challenge. Dar îşi propun, totodată, și „un impact asupra oamenilor din comunitatea din care facem parte, într-un mod mai personal”.

Aşa se face că cei din echipa Bolts and Gears vă propun să le fiţi alături într-un concert susținut de muzicienii de la Iarba Fiarelor. Alături de ei vor urca pe scenă şi Daniel Năsăudean, Adina Oniţa, Leonardo Ciurcău, Hannah Bechiş, Anca Span, Jessica Petri, Octavian Cucu, Ioana Marti şi Andrei Cotul. „Vă propunem nu doar să ascultăm muzică bună, ci și să simțim că facem un bine…”, anunţă tinerii de la Bolts and Gears pe pagina lor de Facebook.

Concertul caritabil are loc astăzi, 28 decembrie, de la ora 18:00, la Sinagogă. Preţul unui bilet este de 5 lei. Banii adunați din vânzarea biletelor vor fi donați unei familii cu o situație dificilă, care are nevoie de toată susținerea ce îi poate fi oferită.
Ne vedem sâmbătă, la Sinagogă, într-un context separat de roboți, dar axat pe partea umană a celor care îi construiesc…

Tinerii de la Bolts and Gears au câştigat, la începutul acestei luni, primul concurs de robotică organizat la Bistriţa – Bistriţa Robotics Demo:

FOTO/VIDEO: Incendiar. Tonic. Energizant: Bistriţa Robotics Demo

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...

Clinica Sanovil angajează infirmieră, IMP România are nevoie de operatori și Șef linie producție

Clinica Sanovil are nevoie de infirmieră și muncitor întreținere. IMP România (fosta Netex) caută un Șef...

Delicioasa înghețată de la Gelateria Aniela o găsiți și la magazinul de pe Calea Moldovei!

N-au mai avut răbdare să se încălzească afară, așa că au deschis și magazinașul din partea...