21.3 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Se mișcă treaba cu liberalii la conducerea SGA! Au montat un banner de s-a emoționat și prefectul

Da, da, da! Trebuie să recunoaștem că se mișcă lucrurile acolo unde liberalii, în plină pandemie, și-au pus oamenii în funcții. Antrenați la lipit afișe, a fost floare la ureche pentru noii șefuți din Societatea de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud să pună ditai bannerul pe clădirea instituției unde au ajuns când alții erau în linia întâi și PNL făcea jocuri de culise să-și vadă oamenii partidului visul cu ochii, să ajungă și ei șefi sau directori. Nu mai contează că au fost numiți înainte de concurs, important e că prefectul s-a emoționat când a văzut bannerul cu Respect. S-o fi gândit că-i vorba de el, că dacă n-a trudit el în linia întâi atunci cine?

Ne-am cam luat cu pandemia și starea de urgență și n-am fost atenți la ce lucrau liberalii în timpul ăsta. Că da, au avut și ei urgențe. Până să se ocupe de voi și de pensii speciale și ce v-au mai promis, s-au ocupat de ei și de oamenii lor care au stat cam mult pe dreapta și acu trebuiau să-i liniștească cu funcții, că erau tare agitați și supărați. Că așa se întărește gașca de partid, cine își pune oamenii în funcții preia controlul în partid și știți că la ei e mereu luptă mare, cine încalecă pe cine și cine dă jos pe cine.

Conducerea Societății de Gospodărire a Apelor Bistrița-Năsăud a fost decapitată în primele trei săptămâni din starea de urgență,  la începutul lunii aprilie, pe șestache, fără mare tam-tam. Așadar, dacă nu știați că v-a scăpat, preocupați fiind să nu vă îmbolnăviți de Coronavirus, aflați că avem șefuți noi, de la PNL, cu salariu deja luat pe luna aprilie.

Consilierul local PNL Mihai Sărmășan a fost răsplătit de partid cu funcție și salariu bun după ce i-a luat funcția inginerului șef Decsei Attila, liderul UDMR. Directorul Ștefan Rus a fost înlocuit ulterior și el cu un alt liberal, Teodor Hășmășan.

După ce a fost schimbat din funcție, liderul UDMR i-a bătut public obrazul liderului PNL BN, Ioan Turc, acuzându-l de ipocrizie, după ce a înfierat angajările din timpul pandemiei de la Primăria Bistrița, dar în același timp urzea ițele pentru schimbarea conducerii SGA BN, uitând, printre altele, și că fără UDMR nu puteau instala Guvernul Orban 1. Ei, și asta n-ar fi nimic dacă din prea mare grabă să-și vadă liberalii unși șefi nu s-ar fi făcut numirile înaintea concursurilor. Dadaaa, exact cum ați auzit! Să nu ne ziceți acum că-i credeați altfel…

Numiți, numiți, cu salariu de șefi luat, s-au pus pe treabă liberalii. Și le-a ieșit ditai capodopera: un banner cât instituția de lat, de unde-și arată respectul față de cei din linia întâi, fix de a căror grijă nu mai puteau când umblau cu limba scoasă să prindă și ei o funcție. Bine, nu mai contează că starea de urgență a trecut, șefuții voiau să facă o capodoperă și n-a mai contat momentul. Apropo, nu vreți ca în loc de Respect să le arătați celor din linia întâi banii ăia promiși de Guvernul Orban și pe care încă nu i-au primit?

Ei, dar cine credeți voi că s-a emoționat când a văzut bannerul și a înțeles imediat că lucrurile se mișcă acum la SGA BN? Prefectul, mă, însuși prefectul! Și așa de tare s-a emoționat că a pus consilierii să-i scrie și o postare în care să arate marea realizare a celor de a Apele Române. Cârcotași cum ne știți, mai că am fi tentați să credem că prefectul s-a emoționat gândind că lui îi e adresat respectul… Merită, ce a fost și ce s-a mai ajuns acum! Fost dealer de pufuleți, Stelian Dolha a intrat în PNL ca simplu membru și s-a calificat în liga superioară din partid după ce i-a cărat ani la rând geanta lui Țintean fără să comenteze. Acum a ajuns ditai prefectul, cu salariu, mașină la scară, onoruri etc. Mai mult, chiar fără a fi înalt funcționar public. Simțiți minunea? Cu o angajare cu câteva zile înainte pe ușa din spate de la Senat s-a rezolvat și calea strâmbă de a fi numit prefect. Da, chiar de PNL, partidul care umblă în gură când e în opoziție cu justiția, dreptatea, principiile liberale etc. Dar, una-i zisul, alta făcutul…

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.