21.6 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

Se repetă alegerile la Rebra! În 11 octombrie sătenii merg din nou la vot

Situație neobișnuită în comuna Rebra, unde cei doi candidați (primarul în funcție) și candidatul PNL au ieșit la egalitate. Biroul Electoral Central a hotărât ca alegerile să fie reluate. Locuitorii sunt chemați din nou la urne în 11 octombrie.

Votul de duminica trecută nu a putut decide soarta comunei Rebra pentru următorii 4 ani. Asta după ce primarul în funcție – Ștefan Danci (PSD) și candidatul PNL – Daniel Năstuță au ieșit la egalitate de voturi.

Fiecare a fost votat de câte 423 de persoane din comună. Voturile s-au renumărat, însă rezultatul a fost același.

Pe lângă comuna Rebra din județul Bistrița-Năsăud, s-au mai înregistrat în țară încă două cazuri similare, în comuna Orțișoara, județul Timiș, și comuna Balaci, județul Teleorman.

Biroul Electoral Central a emis Hotărârea nr. 174/03.10.2020 prin care se stabilește organizarea unui nou tur de scrutin pentru funcția de primar în data de 11 octombrie, pentru candidații aflați în situație de balotaj.

Conform hotărârii sus-menționate, candidații vor fi înscriși pe buletinele de vot în ordinea alfabetică a numelor.

Hotărârea B.E.C. poate fi consultată AICI:

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...