12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

VIDEO HALUCINANT: A amenințat un minor, cu securea, în trafic!

Scene halucinante în traficul din Bistrița, aseară! Un bărbat se dă jos de la volan, merge la motocicleta care se afla în spatele său și, după câteva replici cu cel ce o conducea, ridică securea. Cel amenințat, un minor.

Participanții la trafic au asistat aseară, în jurul orei 19.00, la o scenă…halucinantă, pe străzile Bistriței.

Totul a început la ieșirea din Kaufland, unde un motociclist s-a ”strecurat” pe lângă o mașină. Șoferul, enervat la culme de acest lucru, a urmărit pe cel cu motocicleta, i-a fi tăiat calea, a oprit mașina și s-a dat jos să se ia la harță.

Pe motocicletă, un copil care încă nu ar avea 18 ani.

La un moment dat, șoferul ridică securea pe care o avea în mână, deasupra capului minorului. Scena a fost surprinsă de un participant la trafic.

Deși cei ce au asistat la întreaga întâmplare i-au recomandat motociclistului să facă plângere, copilul nu a făcut plângere.

Nu există niciun apel la 112. Ca urmare a vizionării imaginilor video, polițiștii din cadrul Poliției Municipale Bistrița s-au autosesizat și fac verificări” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

 

UPDATE 17.00

Reprezentanții IPJ BN transmit:

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de amenințare. În cadrul cercetărilor efectuate a fost identificat conducătorul mopedului, un tânăr de 16 ani din municipiu Bistrița precum și conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 40 de ani, tot din Municipiu Bistrița , care în seara zilei de ieri, și-ar fi adresat reciproc cuvinte jignitoare în trafic, conducătorul autoturismului amenințând tânărul cu un topor . Polițiștii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. De asemenea, pentru proferarea de injurii și adresarea de expresii jignitoare în trafic, polițiștii rutieri au aplicat sancțiuni ambilor conducători auto.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?