16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

ȘOCANT: Posibil atentat cu bombă, în Maieru!

O cutie suspectă pusă sub o mașină a stârnit panică în miez de noapte, la Maieru. Au intervenit geniștii care au ridicat cutia respectivă și urmează să stabilească exact CE este.

O noapte agitată în Maieru. În zona blocurilor ANL, o cutie suspectă a fost pusă sub o mașină.

Informația făcută publică de Mesager24, a fost confirmată pentru Bistrițeanul.ro de către primarul comunei Maieru.

E vorba de un bărbat din Moldova, care a venit aici la blocurile ANL deoarece e căsătorit cu o femeie care locuiește acolo. Azi-noapte a văzut o cutie suspectă sub mașină și a sunat la 112. Chiar și pe camerele din zonă se vede cum cineva pune acea cutie sub mașină”, a declarat Vasile Borș.

Geniștii de la SRI, asistați de ISU BN, au intervenit pentru ridicarea cutiei suspecte.

Conform primarului, aceștia au luat cutia și au plecat din Maieru undeva în jurul orei 03.00, azi-noapte.

Aceștia urmează să stabilească CE anume era acea cutie și să găsească persoana care a amplasat-o sub mașină.

UPDATE 10.45

Noaptea trecută, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au intervenit în localitatea Maieru, unde a fost semnalată prezența unei bombe. În urma intervenției polițiștilor și a personalului specializat, s-a constatat că aspectele sesizate nu se confirmă, urmând a fi desfășurate activități, pentru stabilirea situației de fapt” au declarat, pentru Bistrițeanul.ro, reprezentanții IPJ BN.

 

FOTO – pendragonweb

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Observ multe articole negative despre Constructori, dar implementarea unui contract/unei lucrări se face împreuna cu si cu Autoritatea Contractanta si Proiectantul lucrării. Desfășurarea, implementarea si finalizarea lucrării tine de toate cele 3 entități implicate in contract. După cum știm in România birocrația este mult mai importantă decât lucrarea propriu-zisa.

  2. Nu e nici un atentat e o pompa de caldura, asa arata di asa trebuie sa avem jn casa daca dispar centralele pe gaz pompa de caldura e tot un fel de bomba, dar nu explodeaza decat in buzunarul nostru!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.