12.1 C
Bistrița
sâmbătă, martie 2, 2024

Strada Mihai Viteazul, transformată în „lac” după fiecare ploaie – o problemă rezolvată, asigură primarul Turc

La fiecare ploaie mai serioasă, strada Mihai Viteazul devine o zonă inundată și inaccesibilă. Cu două milioane de lei, problema este aproape de rezolvare, susține primarul Ioan Turc.

Lucrările începute pe Mihai Viteazul sunt aproape de finalizare. Pe cei 603 metri, a fost montată tubulatură din polipropilenă corugată, cu 19 cămine de vizitare și 50 de guri de scurgere, plus un separator pentru hidrocarburi.

Valoarea contractului pentru lucrările de pe strada Mihai Viteazul este de 2.262.071 lei cu TVA, bani din bugetul Primăriei Bistrița.

În acest moment se toarnă asfaltul binder, iar rețeaua de canalizare este finalizată.

„Pe strada Mihai Viteazul s-a început turnarea stratului de asfalt binder, după realizarea noii rețele de canalizare pluvială.

Pe 603 metri, a fost montată tubulatură din polipropilenă corugată, cu 19 cămine de vizitare și 50 de guri de scurgere, plus un separator pentru hidrocarburi.

Valoarea contractului de lucrări este de 2.262.071 lei cu TVA, bani din bugetul municipalității.

Pentru ca gospodăriile din zonă și carosabilul să nu mai fie inundate la fiecare episod de ploaie abundentă, sunt necesare și alte intervenții ce au fost asumate de societatea Aquabis și despre care am primit asigurări că vor fi efectuate în timp util”, a declarat Ioan Turc, primarul municipiului Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....