-0.7 C
Bistrița
duminică, noiembrie 27, 2022

SUPER provocare pentru toți elevii din județ care au împlinit 18 ani!

Se cunosc prea bine problemele și neajunsurile sistemului de învățământ din Bistrița-Năsăud și tocmai de aceea, tocmai pentru a încerca o îmbunătățire sau chiar o schimbare – este nevoie de implicarea activă a elevilor, care sunt, de altfel, primii care ar trebui să se bucure cum se cuvine de educație. Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud lansează o provocare pentru toți elevii care au împlinit 18 ani:

 

Consiliul Județean al Elevilor Bistrița-Năsăud anunță că, odată cu începerea anului școlar, elevii care au împlinit 18 ani intră în cursa pentru ocuparea funcției de reprezentant al elevilor în Consiliul de Administrație.

Prin dreptul de vot pe care îl deții, poți influența decizii care privesc aspecte importante, precum regulamentul de organizare și funcționare, bugetul, curriculumul la decizia școlii (opționalele), planul de investiții, orarul cursurilor ș.a.m.d. Mai mult, vei putea aduce pe ordinea de zi în cadrul oricărei ședințe, problemele cu care se confruntă colegii tăi. În acest sens, te invităm chiar pe tine să aplici pentru acest post…!”, a anunțat Daniel Flore, președintele Consiliului Județean al Elevior Bistrița-Năsăud, încurajându-i pe elevii bistrițeni să militeze pentru respectarea drepturilor colegilor lor.

Cei care sunt interesați de acest subiect trebuie doar să urmărească atent calendarul alegerilor, să pregătească o scrisoare de intenție și să candideze ca elev reprezentant în Consiliul de Administrație, devenind cel care apără, susține și promovează elevii și nevoile sau interesele acestora în forumul decizional al școlii!

Mai multe detalii despre metodologia de alegeri a elevului reprezentant în CA pot fi consultate AICI.

Foto @ Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...