15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Un sângeorzan se pregătește să lanseze prima rețea socială bazată pe gaming. Este evaluată la 155 de milioane de dolari

Luna care vine se va lansa TOKHIT, prima rețea socială bazată pe gaming și blockchain. În spatele rețelei sociale evaluate deja la 155 de milioane de dolari se află un tânăr din Sîngeorz-Băi.

În februarie se va lansa TOKHIT, prima rețea socială bazată pe gaming și blockchain. Deși încă n-a fost lansată, rețeaua socială a fost deja evaluată la 155 de milioane de dolari. Aceasta a fost deja prezentată în toamna anului trecut în Dubai și a stârnit interesul investitorilor și influencerilor.

În spatele acestei rețele sociale se află Andrei Ureche, un tânăr din Sîngeorz Băi:

O nouă eră a comunicării, mult mai accesibilă și mai creativă pentru creatorii de conținut, branduri sau utilizatorii de Social Media, asta urmează prin lansarea TOKHIT. Încercăm să ascultăm nevoile publicului, așa că vom oferi, prin această platformă, un algoritm care nu impune limitări, într-o rețea socială fără publicitate. Democratizăm accesul la resurse, dăm puterea înapoi utilizatorului. Îl vom răsplăti pentru creativitate, le vom da toate instrumentele pentru a se exprima, pentru a se distra, pentru a comunica. TOKHIT va fi o schimbare de perspectivă atât pentru creatorii de conținut, cât și pentru branduri, care vor avea ocazia să interacționeze cu publicul lor, într-un mod mai creativ ca niciodată”, a explicat Andrei Ureche, citat de Adevărul.ro.

Aplicația este practic un univers cu o economie proprie. Creatorii de conținut pot primi automat „diamond coins” care se transformă în bani reali, dacă conținutul este de calitate.

 

Foto: Adevărul.ro.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: