13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

Vaccinare cu Johnson&Johnson, duminică, la centrul Drive-thru din Sîngeorz Băi!

O nouă campanie de vaccinare drive-thru va avea loc duminică la Sîngeorz Băi. Ce e diferit, de această dată? Se administrează serul Johnson&Johnson. Se pare că ar avea trecere la bistrițeni, deja:

Administrația din Sîngeorz Băi anunța prima ediție a „Festivalului Lapcelui ge oi ge Valea Someșului”. Acesta va avea loc duminică, cel mai probabil în centrul stațiunii.

Traian Ogâgău spunea că a cerut și o campanie de vaccinare drive-thru, cu această ocazie, și că speră să se administreze serul Johnson&Johnson.

Instituția Prefectului a făcut ieri anunțul oficial. Se va organiza campanie de vaccinare drive-thru la Sîngeorz Băi și da, se va folosi acest ser.

Campanie de vaccinare Drive-Through, partea a III-a: Sângeorz-Băi

Duminică, 23 mai, în zona parcului stațiunii Sângeorz-Băi va avea loc o nouă campanie de vaccinare Drive-Through.

O echipă de vaccinare este pregătită pentru a administra, începând cu ora 08:00 vaccinul Johnson&Johnson. Amintim că imunizarea cu acest ser se face în doză unică, fără rapel.

„Continuăm suita de campanii Drive-Through, de această dată în Sângeorz-Băi. Este necesar facem tot ce putem pentru ca imunizarea să fie mult mai accesibilă pentru cetățeni, iar acesta este un prim pas pentru zona Sângeorz-Băi, unde așteptăm și locuitorii de pe Valea Someșului. Încă o veste bună este că avem în lucru, împreună cu primarul Traian Ogâgău și colegii din C.J.S.U., derularea procedurilor pentru deschiderea unui centru permanent de vaccinare în acest oraș.”, declară prefectul Stelian Dolha.
Vă așteptăm într-un număr cât mai mare la campania Drive-Thru Sângeorz-Băi!
Împreună reușim!”  este mesajul postat pe pagina de Facebook a Prefecturii.
La fel ca și la celelalte campanii de acest tip, cei ce doresc  să se imunizeze trebuie să prezinte buletinul și să completeze formularul ACESTA.
Serul Johnson&Johnson pare că ”prinde” la populație. Aproape 1.000 de bistrițeni s-au imunizat deja cu el.
Acest tip de ser a ajuns în cabinetele medicilor de familie. Până la această oră, 935 de persoane s-au imunizat cu serul Johnson&Johnson. Am ales pentru drive-thru acest ser deoarece e cel mai potrivit. E o singură doză. Vedeți că la aceste campanii de vaccinare vin oameni de peste tot, și atunci să nu mai aibă de făcut și rapel. E cel mai potrivit. Tocmai de aceea am mai cerut suplimentarea cu acest tip de ser” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, șefa DSP BN, Anca Andrițoiu.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...