-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

VIDEO – Daniel Suciu (deputat PSD BN): Vreți să îi nenorociți de tot pe fermierii români?

Deputatul PSD BN Daniel Suciu a comentat recent ordinul „criminal” al ministrului Agriculturii, Adrian Oros. Acesta prevede condiții imposibile pentru fermierii români referitoare la creșterea porcilor în gospodării.  

Vreți să îi nenorociți de tot pe fermierii români? După ce ați oprit toate programele gândite de noi, după ce că nu i-ați despăgubit pentru seceta de anul trecut, după ce nici pensiile nu le măriți, acum prin ordinul ministrului agriculturii le impuneți condiții imposibile să crească porci în gospodării!”, a comentat deputatul Daniel Suciu. 

Daniel Suciu s-a referit la ordinul 24/29.01.2021 care prevede că un fermier are voie să crească maximum 5 porci în propria gospodărie, și doar pentru consumul propriu, dar fără să aibă voie să vândă.

Dacă fermierii aleg să crească de la 6 porci sau mai mulți, se consideră că acesta deține o exploatație comercială și trebuie să respecte reguli de biosecuritate severe: punct de pază amenajat, medic angajat, vestiar filtru, dar și sală de necropsiere – subliniază deputatul Daniel Suciu.

Până la urmă ce vreți să faceți cu țăranii noștri? Vreți să-i omorâți de tot?! Opriți-vă! Respectați țăranul român…!”, a concluzionat deputatul Daniel Suciu.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=308&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSuciuVD%2Fvideos%2F1061637761003606%2F&show_text=false&width=560″ aspect_ratio=”560:308″ loop=”no” muted=”no” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...