15 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

VIDEO: Delice Pan s-a mutat în casă nouă și continuă să facă pâine cu aceeași bucurie!

Fiecare secundă, fiecare detaliu contează, atunci când vrei să faci ceva. Mai ales când vrei să faci ceva bun, care să aducă zâmbete. Acest lucru l-au înțeles și cei de la Delice Pan. Sunt atenți la fiecare aspect, la fiecare detaliu și reușesc să prepare pâinea și preparatele de patiserie care să aducă bucurie. Acum, din casă nouă!

Odată cu pandemia, parcă totul s-a oprit! Producția, viziunea, dorința de a face bine! Totuși, nu toți și-au pus viața sau afacerea pe pauză. Și nici nu au renunțat la a aduce bucurie.

Aici se încadrează și cei de la Delice Pan, care în ultimele luni au lucrat intens la o casă nouă, în Tiha Bârgăului – strada Principală nr. 106B! O casă din care să împartă bucurie prin produsele lor.

Au cucerit bistrițenii cu produsele lor, încă de la început, când aveau un mic spațiu pe Valea Bârgăului. Atenția la detalii, ingredientele de calitate și produsul finit care se topea în gură, i-au făcut să fie asaltați de comenzi.

Așa că, încet, încet, și-au deschis puncte de desfacere și în alte zone. Bistrița, Colibița, Tiha Bârgăului – fiind zonele în care clienții pot găsi pâine și produse de patiserie de înaltă calitate.

Așteptarea a luat sfârșit și iată că a venit clipa să împărtășim lumii ce am reușit să facem în ultimele 4 luni de zile. Mulțumesc fiecărei persoane pentru contribuția adusă pe parcursul acestor luni de zile și sunt convins că împreună cu o mentalitate deschisă, orientată spre progres și dezvoltare putem duce această companie la un alt nivel” a explicat managerul Delice Pan.

Mai mult, pe lângă că s-au mutat la casă nouă și și-au finalizat site-ul, au realizat și un mic video prin care vor să arate dragostea și pasiunea pe care o pun în produse, tocmai pentru a împărți și bucurie, odată cu deliciile pentru papilele gustative:

Așadar, pâinea alba, cu secară, cu cartorfi sau cu cereale, cornulețe, cozonaci, plăcinte și ștrudele, dar și alte multe preparate de panificație sau patiserie, puteți cumpăra de la una din locațiile lor:

  • Tiha Bârgăului –  stradă Principală nr. 295A
  • Satul Colibița din comuna Bistrița Bârgăului – nr. 255C
  • Bistrița, Piața Decebal, amplasament nr. 22

Mai multe informații despre diversitatea produselor pe care le fac cu mare drag și bucurie, cât și orarul de funcționare al magazinelor, le puteți vedea pe site-ul lor WWW.DELICEPAN.RO.

Puteți fi la curent cu noutățile și oferte lor urmărind și pagina lor de facebook DelicePan.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Clinica Sanovil, Sercaver SRL, Aquabis, Eurocompozite și Rombis

Clinica Sanovil caută economist, infirmieră și recepționist. Leoni Bistrița are nevoie de operatori cablaje auto. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Sercaver SRL, ItalTextil Sărata, Eurocompozite SRL, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

În luna martie, Materom Automotive oferă doamnelor și domnișoarelor un cadou special

În showroom-ul Materom Automotive, între 1 și 31 Martie, primești un Voucher cu 10% Reducere, pe care îl poți aplica pe tot parcursul anului 2024, pentru a achiziționa accesoriile Mercedes-Benz sau Škoda preferate.

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...