1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

VIDEO- O femeie în vârstă, cu arsuri pe față și mâini după ce a încercat să stingă singură un incendiu de vegetație scăpat de sub control

Un incendiu de vegetație scăpat de sub control a fost la un pas să facă astăzi o a doua victimă în județ doar luna aceasta. O femeie de peste 80 de ani s-a ales cu arsuri pe față și mâini după ce a încercat să stingă singură un incendiu de vegetație scăpat de sub control.

Totul a pornit de la un incendiu de vegetație scăpat de sub control în curtea unei gospodării din Braniștea. Focul s-a extins și a ajuns la gospodăria învecinată. O femeie de peste 80 de ani a vrut să stingă singură incendiul și s-a ales cu arsuri de gradul I și II la nivelul feței și a mâinilor.

„O femeie în vârstă de aproximativ 83 de ani a suferit arsuri de gradul I și II la nivelul feței și a membrelor superioare în încercarea de a stinge incendiul. Victima este conștientă și cooperantă, preluata de echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Beclean”, informează ISU Bistrița.

Pentru a potoli focul intervin pompierii militari de la Garda de Intervenție Beclean și SVSU Braniștea. Aceasta nu este prima victimă a incendiilor de vegetație scăpate de sub control. Săptămâna trecută, un bărbat din Năsăud și-a pierdut viața într-un incendiu de vegetație.

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...