25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

VIDEO: Prietenii lui Andrei, tânărul ce a murit în accidentul de lângă ISU, au realizat un filmuleț în amintirea lui

Andrei Pintican, la doar 26 de ani, și-a pus capăt vieții, în urma unei decepții în dragoste. Vestea a căzut ca un fulger, prietenii și apropiații fiind încă în stare de șoc. Cei care l-au cunoscut au realizat un filmuleț în amintirea prietenului lor.

Marți seara, un BMW se izbea de stâlpul de susținere al pasarelei de lângă ISU BN. Pedala de accelerație a fost apăsată, până acul a indicat 150, de Andrei Pintican. În urma impactului, mașina a fost avariată 100 la sută, iar tânărul a fost proiectat la câțiva metri buni de mașina sa.

Mai multe despre accident puteți vedea AICI.

La cei 26 de ani ai săi, Andrei era un pasionat al mașinilor, iubitor al vitezei și își câștiga existența din pasiunea lui. Acesta se căsătorise nu de mult, însă relația nu a mers așa cum a dorit. Luni, în ziua cu accidentul, Andrei tocmai primise decizia finală în privința divorțului său.

Aceasta pare să fi fost picătura ce a umplut paharul și care l-a împins spre gestul extrem. Detalii pe acest subiect puteți citi AICI.

Vestea morții lui Andrei a căzut ca un fulger, familia și prietenii fiind încă în stare de șoc. Mesajele de condoleanțe, de părere de rău și de durere sfâșietoare au curs din plin în aceste zile.

Apropiații tânărului au realizat și un filmuleț în amintirea lui Andrei, cel plecat prea tânăr și brusc dintre cei vii:

[arve url=”https://www.facebook.com/drs.darius/videos/1934656699903892/” maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

Mai mult, în această după masă, prietenii lui Andrei intenționează să facă o „ceremonie” de depunere a unei cruci la locul accidentului.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: