19.4 C
Bistrița
luni, mai 16, 2022

VIDEO: Prietenii lui Andrei, tânărul ce a murit în accidentul de lângă ISU, au realizat un filmuleț în amintirea lui

Andrei Pintican, la doar 26 de ani, și-a pus capăt vieții, în urma unei decepții în dragoste. Vestea a căzut ca un fulger, prietenii și apropiații fiind încă în stare de șoc. Cei care l-au cunoscut au realizat un filmuleț în amintirea prietenului lor.

Marți seara, un BMW se izbea de stâlpul de susținere al pasarelei de lângă ISU BN. Pedala de accelerație a fost apăsată, până acul a indicat 150, de Andrei Pintican. În urma impactului, mașina a fost avariată 100 la sută, iar tânărul a fost proiectat la câțiva metri buni de mașina sa.

Mai multe despre accident puteți vedea AICI.

La cei 26 de ani ai săi, Andrei era un pasionat al mașinilor, iubitor al vitezei și își câștiga existența din pasiunea lui. Acesta se căsătorise nu de mult, însă relația nu a mers așa cum a dorit. Luni, în ziua cu accidentul, Andrei tocmai primise decizia finală în privința divorțului său.

Aceasta pare să fi fost picătura ce a umplut paharul și care l-a împins spre gestul extrem. Detalii pe acest subiect puteți citi AICI.

Vestea morții lui Andrei a căzut ca un fulger, familia și prietenii fiind încă în stare de șoc. Mesajele de condoleanțe, de părere de rău și de durere sfâșietoare au curs din plin în aceste zile.

Apropiații tânărului au realizat și un filmuleț în amintirea lui Andrei, cel plecat prea tânăr și brusc dintre cei vii:

[arve url=”https://www.facebook.com/drs.darius/videos/1934656699903892/” maxwidth=”300″ aspect_ratio=”1:1.8″ /]

Mai mult, în această după masă, prietenii lui Andrei intenționează să facă o „ceremonie” de depunere a unei cruci la locul accidentului.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

CE faci cu cel mic în vacanța de vară? Îl duci la Ianiki: distracție, ateliere, explorare, excursii!

Vine vacanța de vară și acest lucru îngrozește părinții care NU au soluții cu cine să-și...

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...