21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Parchetul a preluat ancheta în cazul bărbatului care s-a sinucis și a aruncat în aer apartamentul unde locuia. Care sunt noile încadrări

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a preluat ancheta în cazul bărbatului care s-a sinucis și a aruncat în aer apartamentul unde locuia. Ancheta vizează ucidere din culpă, tentativă de omor și distrugere.

Ieri, un bărbat de 51 de ani din București, dar care locuia de ani buni în Bistrița s-a prăbușit de la etajul al IV-lea al blocului unde locuia. La scurt timp după ce acesta a căzut de la geam, apartamentul a explodat, deflagrația fiind produsă de un dispozitiv improvizat, realizat de bărbatul în cauză. Mai multe detalii despre acest incident puteți citi AICI și AICI.

Acesta voia ca iubita și fiica sa să moară și ele în momentul în care încearcă să intre în locuință. Din fericire, adolescenta de 17 ani a scăpat fără nicio zgârietură. Iubita bărbatului, însă, a fost rănită de deflagrație, la fel și un pompier aflat la fața locului.

Bărbatul a ajuns în stare critică la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, unde a murit ulterior. Mai multe detalii despre starea victimelor puteți citi AICI.

Ieri, la scurt timp după deflagrație, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a deschis o anchetă, făcând cercetări pentru vătămare corporală din culpă și distrugere.

Ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, care a schimbat încadrarea în ucidere din culpă, tentativă de omor și distrugere.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...