20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

VIDEO – TURC: Lucrările de pe Mihai Viteazu sunt conforme, dar problema nu e rezolvată integral

Săptămâna aceasta se finalizează lucrările pe strada Mihai Viteazu. ”Lucrările sunt conforme. E mai bine ca înainte, dar problema tot nu e rezolvată” a declarat Ioan Turc.

Lucrările începute în toamna anului trecut, pe strada Mihai Virteazu, se vor finaliza în aceasă săptămână. ”Îmi cer scuze public că a durat atâta” a declarat Ioan Turc, primarul Bistriței.

Cu 1,9 milioane lei + TVA, lucrările au fost câștigate de o firmă din Satu Mare.

O firmă din Satu Mare reface canalizarea pluvială pe Mihai Viteazu cu 1,9 milioane lei

Pe cei 603 metri, a fost montată tubulatură din polipropilenă corugată, cu 19 cămine de vizitare și 50 de guri de scurgere, plus un separator pentru hidrocarburi.

Strada Mihai Viteazul, transformată în „lac” după fiecare ploaie – o problemă rezolvată, asigură primarul Turc

Săptămâna aceasta, lucrările vor fi finalizate, conform primarului. Asta, deși problema nu e rezolvată.

Săptămâna aceasta se va turna stratul de uzură. Lucrările au durat mai mult, dar acum sunt conforme. Au fost trei motive pentru care lucrările au durat așa de mult. Acum, e mai bine ca înainte, dar problema nu e rezolvată. Am vorbit cu cei de la Aquabis, deoarece rezolvarea depinde de ei…” a explicat Ioan Turc, în cadrul unei conferințe de presă.

CARE au fost motivele ce au tărăgănat lucrările și CE ar trebui să facă Aquabis pentru ca strada Mihai Viteazu să nu mai devină lac la fiecare ploaie, în video de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui sa duc masina la primărie sa schimbe bucșe si altele, după aproape un an de circulat pe drumul ala mizerabil, muncitorii mai mult stau decât lucrează, e perfect, au săpat și nu au rezolvat nici 2%, e perfect 👏👏👏

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!