1.1 C
Bistrița
marți, noiembrie 28, 2023

VIDEO – TURC: Lucrările de pe Mihai Viteazu sunt conforme, dar problema nu e rezolvată integral

Săptămâna aceasta se finalizează lucrările pe strada Mihai Viteazu. ”Lucrările sunt conforme. E mai bine ca înainte, dar problema tot nu e rezolvată” a declarat Ioan Turc.

Lucrările începute în toamna anului trecut, pe strada Mihai Virteazu, se vor finaliza în aceasă săptămână. ”Îmi cer scuze public că a durat atâta” a declarat Ioan Turc, primarul Bistriței.

Cu 1,9 milioane lei + TVA, lucrările au fost câștigate de o firmă din Satu Mare.

O firmă din Satu Mare reface canalizarea pluvială pe Mihai Viteazu cu 1,9 milioane lei

Pe cei 603 metri, a fost montată tubulatură din polipropilenă corugată, cu 19 cămine de vizitare și 50 de guri de scurgere, plus un separator pentru hidrocarburi.

Strada Mihai Viteazul, transformată în „lac” după fiecare ploaie – o problemă rezolvată, asigură primarul Turc

Săptămâna aceasta, lucrările vor fi finalizate, conform primarului. Asta, deși problema nu e rezolvată.

Săptămâna aceasta se va turna stratul de uzură. Lucrările au durat mai mult, dar acum sunt conforme. Au fost trei motive pentru care lucrările au durat așa de mult. Acum, e mai bine ca înainte, dar problema nu e rezolvată. Am vorbit cu cei de la Aquabis, deoarece rezolvarea depinde de ei…” a explicat Ioan Turc, în cadrul unei conferințe de presă.

CARE au fost motivele ce au tărăgănat lucrările și CE ar trebui să facă Aquabis pentru ca strada Mihai Viteazu să nu mai devină lac la fiecare ploaie, în video de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Ar trebui sa duc masina la primărie sa schimbe bucșe si altele, după aproape un an de circulat pe drumul ala mizerabil, muncitorii mai mult stau decât lucrează, e perfect, au săpat și nu au rezolvat nici 2%, e perfect 👏👏👏

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.

„Spărgătorul de nuci”, PREMIERĂ la Bistrița, în interpretarea elevilor Școlii de balet „Ovidiu Danci”

Îndrăgitul și cunoscutul spectacol de balet clasic „Spărgătorul de Nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski ajunge, pentru...