VIDEO: Unul din jefuitorii afaceriștilor din Dumitra, implicat într-o șicanare în trafic, urmată de accident și scandal

0
8964

Un accident rutier a avut loc în Dej. Cei doi șoferi implicați, din care unul bistrițean, s-au șicanat înainte în trafic. Iar după accident, a început un scandal monstru, cu bătăi. Probleme ar fi mai vechi, iar bistrițeanul e unul din jefuitorii afaceriștilor, tată și fiu, din Dumitra.

Un accident rutier a avut loc aseară pe o stradă din municipiu Dej.

Un conducător de 34 de ani din Câțcău, în timp ce se deplasa pe strada Crângului din direcția Dej spre Gherla, a intrat pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 35 de de ani, din comuna Uriu, județul Bistrița-Năsăud. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto de 35 de ani. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatul fiind negativ”, transmitea aseară IPJ Cluj, citat de Dejeanul.ro

Totuși, povestea n-ar fi fost așa de simplă. Cei doi s-ar fi șicanat în trafic, înainte de accident, pe fondul unor certuri mai vechi. Iar după ce și-ar fi „transmis„ injurii și semne obscene în trafic, bărbatul din Câțcău ar fi intrat intenționat în bistrițean.

Chiar și după producerea accidentului, la fața locului s-ar fi adunat mai multă lume, lăsându-se cu scandal monstru și bătăi.

Domnul cu Dacia a venit din față și a intrat frontal în mine. Fratele lui a venit din spate. Când a intrat în mine, fratele lui s-a dat jos din mașină să îmi dea cu lopata în cap(…) O lovit-o și pe domnișoara, i-a dat un pumn, sunt cuvintele uneia dintre persoanele implicate în acest incident, citate de Someșeanul.ro

Întreaga poveste a scandalului o puteți urmări aici:

[arve url=”https://youtu.be/Xki0YW5np8Y” /]

Bistrițeanul implicat e „începătorul” din jaful asupra familiei de afaceriști, tată și fiu, din Dumitra. Acesta ar fi stat doar două luni în arest preventiv.

Mai multe despre acest jaf puteți reciti aici:

Cine sunt hoții din spatele jafului de la Dumitra? Unul a transformat furăciunile într-o adevărată carieră

 

Sursă Info-Dejeanul.ro & Someseanul.ro

Sursă foto & Video – Someseanul.ro