25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Vrei să participi la dezbaterea publică a Bugetului orașului?!? Trebuie să te înscrii, pentru că e EXCLUSIV online

Administrația locală invitase bistrițenii luni, 12 aprilie, la dezbaterea publică a bugetului municipiului. Doar că, dat fiind contextul pandemic, s-a decis ca dezbaterea să fie EXCLUSIV online. Așa că cei interesați trebuie să se înscrie, pentru a primi invitația aferentă pe ZOOM. Sunt și locuri limitate!

Modul în care administrația locală a gândit veniturile și cheltuielile orașului, pentru anul 2021, a fost făcut public în urmă cu câteva zile. Bistrițenii care aveau propuneri sau obiecții la Bugetul municipiului au avut ocazia, după ce l-au consultat, să-și spună părerea. ÎNCĂ mai au timp, până mâine, 10 aprilie, să trimită un mail cu ceea ce au de sugerat sau obiectat.

Luni, 12 aprilie, de la ora 16.00, bistrițenii erau așteptați la sediul Primăriei Bistrița,  pentru dezbaterea publică a bugetului.

Dar, lucrurile s-au schimbat. Administrația locală a anunțat că dezbaterea va avea loc EXCLUSIV online, în limita a 100 de participanți pe ZOOM, care vor primi invitație în ordinea înscrierii.

Contextul epidemiologic actual și numărul ridicat al cazurilor de infectări cu noul coronavirus (COVID-19) fac imposibilă organizarea dezbaterii publice a bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Bistrița cu prezența fizică a cetățenilor.

În această situație, dezbaterea publică a bugetului se va desfășura luni, 12 aprilie 2021, de la ora 16.00, exclusiv online, pe platforma Zoom.

Condițiile de participare obligatorii sunt următoarele:

– completarea prealabilă a formularului de înscriere;

– înregistrarea pe platforma Zoom folosind numele și prenumele real;

– camera web să fie pornită pe tot parcursul intervenției.

Înscrierile se poate face începând de vineri, 09 aprilie 2021, și se vor încheia luni, 12 aprilie 2021, la ora 10:00, în limita a 100 de persoane, completând următorul formular: https://forms.gle/MBToj27ec8Fj2x739

Link-ul de acces pe platforma Zoom va fi transmis luni, 12 aprilie 2021, pe adresa de mail specificată în formularul de înscriere. 

Înregistrarea pe platforma Zoom se va putea face luni, 12 aprilie 2021, începând cu ora 13:00. Intervenția va fi limitată la 5 minute, iar ordinea în care se va putea interveni va fi cea în care s-a făcut înregistrarea. 

Reamintim că se pot depune propuneri privind proiectul de buget și la registratura primăriei, din str. Gheorghe Șincai, nr. 2 sau pe adresa de e-mail [email protected]”, au transmis reprezentanții Primăriei Bistrița.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...