11 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

X lucruri de luat în considerare atunci când cumpărați un umidificator

Gestionarea nivelului de umiditate din locuința dvs. este o modalitate simplă de a contribui la protejarea sănătății familiei dvs. și, în același timp, de a proteja structura casei dvs. de efectele dăunătoare ale aerului prea uscat. Un umidificator Philips este o modalitate excelentă de a menține un nivel sănătos de umiditate în locuința dvs. și de a îmbunătăți confortul general în interior.

De ce am nevoie de un umidificator?

Aerul prea uscat poate provoca mâncărimi ale pielii, sângerări nazale și alte simptome inconfortabile. Dacă locuiți într-un climat veșnic uscat sau dacă locuința dvs. tinde să fie mult mai uscată în timpul iernii din cauza folosirii căldurii, aerul uscat din interior poate fi cauza acestor condiții enervante și potențial dăunătoare:

 • Gât iritat, buze crăpate, nas însângerat, mâncărimi ale pielii și alte simptome inconfortabile
 • Exacerbarea simptomelor de alergie, a crizelor de astm, a răcelilor și a infecțiilor sinusale
 • Crăparea sau deformarea podelelor și a mobilierului din lemn

Cum vă poate ajuta un umidificator

Adăugarea de umiditate în aerul din casa sau biroul dvs. ajută ca pielea și pasajele nazale să nu devină prea uscate. Un umidificator Philips este, de asemenea, o modalitate excelentă de a proteja integritatea structurală a casei dvs., precum și mobilierul valoros din lemn.

De ce mărime de umidificator am nevoie?

A decide dacă aveți nevoie de umidificare concentrată pentru o singură cameră sau de umidificare pentru întreaga casă este unul dintre cei mai importanți pași în alegerea unui umidificator.

 • Spații de dimensiuni mici și medii: Cum ar fi dormitoarele, pepinierele și birourile de acasă, un umidificator Philips de masă sau de cameră este o alegere excelentă.Umidificatoarele de masă au o amprentă mică și sunt concepute pentru a fi așezate pe comodă, tejghea, birou sau masă laterală.
 • Portabil: Aceste umidificatoare ușoare, precum un umidificator Philips cu ultrasunete, pot fi mutate cu ușurință în alte zone, după cum este necesar.
 • De lungă durată: Multe modele pot funcționa până la 24 de ore înainte de a necesita o reumplere cu apă.
 • Caracteristici adăugate: Alte caracteristici includ viteze multiple, higrometre încorporate, ieșiri combinate de ceață caldă sau rece, comenzi ușor de utilizat și indicatori de apă scăzută.
 • Zone mari și camere multiple: Adăugați umezeală în zonele comune sau în încăperi multiple în plan deschis cu o consolă sau o unitate autonomă care este bine adaptată pentru această sarcină.
 • Zonă de umidificare mai mare: Aceste umidificatoare sunt plasate de obicei pe podea într-o locație centrală pentru a acoperi spații de până la 200 – 400 de metri pătrați, suficient pentru a umidifica o întreagă casă cu un plan deschis.
 • Varietate de tipuri: Acestea includ umidificatoare cu aburi, umidificatoare cu ultrasunete cu ceață rece, umidificatoare cu ultrasunete cu ceață caldă și umidificatoare cu ceață rece prin evaporare, care se pot adapta nevoilor casei și familiei dvs.
 • Elegant: Acestea vin într-o varietate de modele și finisaje care permit dispozitivelor să se integreze cu ușurință în decorul dvs.
 • Pentru umidificarea întregii case: În casele sau birourile care au o nevoie semnificativă de umiditate, un umidificator pentru întreaga casă este opțiunea ideală. Aceste umidificatoare funcționează cu un sistem central HVAC sau cu un boiler, instalat cu o conductă de apă conectată direct.

De ce tip de umidificator am nevoie?

Umidificatoarele adaugă umiditate în aer în diferite moduri și sunt disponibile în mai multe tipuri, cu beneficii și dezavantaje diferite.

 • Umidificatoarele cu ceață rece dispersează o ceață la temperatura camerei și, în general, acoperă suprafețe mai mari și utilizează mai puțină energie electrică decât alte tipuri. Acestea pot fi umidificatoare cu ultrasunete sau de tip evaporativ.
 • Umidificatoarele cu ceață caldă folosesc un element de încălzire pentru a încălzi apa și a o elibera în cameră sub formă de umiditate caldă și confortabilă. Acestea pot utiliza puțin mai multă energie electrică decât alte tipuri de umidificatoare, deoarece folosesc căldură.
 • Umidificatoarele cu ultrasunete sunt disponibile atât în tipurile de ceață rece cât și caldă și sunt cunoscute ca fiind cele mai silențioase umidificatoare de pe piață.
 • Umidificatoarele cu aburi încălzesc apa până la punctul de fierbere pentru a crea abur liniștitor și includ tăvițe pentru uleiuri esențiale care vă permit să adăugați parfumul sau medicamentul preferat.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...