-1.2 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

„Zi mare la Sigmir!” În timp ce locuitorii așteaptă asfaltul, primarul aplaudă alături de preoți lucrările și pavajul de la casa parohială

În timp ce locuitorii cartierului Sigmir încă așteaptă asfaltul pe multe dintre străzi, mai marii Primăriei Bistrița au fost prezenți ieri la sfințirea casei parohiale. Evenimentul, la care au luat parte și fețe bisericești importante, a fost acompaniat de muzică și…gulaș.

Zi mare astăzi la Sigmir! – își începe discursul primarul Ioan Turc, care ieri, în zi de duminică a fost prezent la sfințirea casei parohiale din cartierul aparținător al Bistriței.

„Prea Sfințitul Benedict Bistrițeanul, Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului a oficiat Sfânta Liturghie la Biserica „Sfântul Ierarh Nicolae” din Sigmir, unde a binecuvântat lucrările la casa parohială. La ceremonie a luat parte și grupul coral Synavlia”, precizează primarul Ioan Turc.

Se pare că la eveniment au fost chemate și personaje din desene pentru copii, iar invitații s-au putut delecta cu muzică.

„Și mâncarea a fost pe măsură, cei mai pasionați bucătari arătându-și măiestria în bucate la concursul de gulaș”, completează edilul.

Ce nu precizează primarul Ioan Turc este faptul că în timp ce preotul stă departe de noroaie cu ajutorul proaspătului pavaj din curte, localnicii din Sigmir încă așteaptă asfaltul pe multe dintre străzi.

Interesant este de aflat dacă Primăria Bistrița a contribuit pentru lucrările la casa parohială și curtea acesteia. Am vrut să aflăm și acest detaliu, însă primarul Ioan Turc a refuzat să stea de vorbă cu reporterul Bistrițeanul.ro, precizând că subiectele abordate sunt „niște prostii”.

Foto: Ioan Turc Facebook

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Ce în Sigmir mă asfalt?? Noi nu avem asfalt, iluminat și trotuare în Municipiu, pe drumul spre Sigmir, imediat din centură, copii saracii numai ei știu cum se deplasează până în stația de autobus!! Care stații nici măcar refugii pentru autobuze nu au! Despre ce vorbim??!! Mai are până ajunge civilizația și asfaltul la Simnir!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: