16.5 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

„Zi mare la Sigmir!” În timp ce locuitorii așteaptă asfaltul, primarul aplaudă alături de preoți lucrările și pavajul de la casa parohială

În timp ce locuitorii cartierului Sigmir încă așteaptă asfaltul pe multe dintre străzi, mai marii Primăriei Bistrița au fost prezenți ieri la sfințirea casei parohiale. Evenimentul, la care au luat parte și fețe bisericești importante, a fost acompaniat de muzică și…gulaș.

Zi mare astăzi la Sigmir! – își începe discursul primarul Ioan Turc, care ieri, în zi de duminică a fost prezent la sfințirea casei parohiale din cartierul aparținător al Bistriței.

„Prea Sfințitul Benedict Bistrițeanul, Episcopul vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului a oficiat Sfânta Liturghie la Biserica „Sfântul Ierarh Nicolae” din Sigmir, unde a binecuvântat lucrările la casa parohială. La ceremonie a luat parte și grupul coral Synavlia”, precizează primarul Ioan Turc.

Se pare că la eveniment au fost chemate și personaje din desene pentru copii, iar invitații s-au putut delecta cu muzică.

„Și mâncarea a fost pe măsură, cei mai pasionați bucătari arătându-și măiestria în bucate la concursul de gulaș”, completează edilul.

Ce nu precizează primarul Ioan Turc este faptul că în timp ce preotul stă departe de noroaie cu ajutorul proaspătului pavaj din curte, localnicii din Sigmir încă așteaptă asfaltul pe multe dintre străzi.

Interesant este de aflat dacă Primăria Bistrița a contribuit pentru lucrările la casa parohială și curtea acesteia. Am vrut să aflăm și acest detaliu, însă primarul Ioan Turc a refuzat să stea de vorbă cu reporterul Bistrițeanul.ro, precizând că subiectele abordate sunt „niște prostii”.

Foto: Ioan Turc Facebook

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. Ce în Sigmir mă asfalt?? Noi nu avem asfalt, iluminat și trotuare în Municipiu, pe drumul spre Sigmir, imediat din centură, copii saracii numai ei știu cum se deplasează până în stația de autobus!! Care stații nici măcar refugii pentru autobuze nu au! Despre ce vorbim??!! Mai are până ajunge civilizația și asfaltul la Simnir!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.