5.5 C
Bistrița
vineri, aprilie 26, 2024

Copilașul care s-a prăbușit aseară de la etaj cu bunicul său a murit

Băiețelul de 3 ani care s-a prăbușit aseară de la etaj cu bunicul său a murit în această dimineață. Acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale la nivelul capului, însă organismul său nu a reușit să îi facă față.

Durere fără margini în familia greu încercată aseară, după ce un bunic de 60 de ani s-a prăbușit de la etaj alături de nepoțelul său de doar trei ani. Micuțul ajunsese la spital în stare gravă, după ce medicii au reușit să îl scoată din stop cardio-respirator.

În cursul nopții, acesta a fost supus unei intervenții chirurgicale la nivelul capului, însă organismul său nu a reușit să mai lupte. Medicii au declarat decesul în această dimineață, în jurul orei 07:00.

Bunicul său a fost declarat decedat aseară, la fața locului, după mai bine de o oră de aplicare a manevrelor de resuscitare.

Deocamdată nu se știe exact ce s-a întâmplat în blocul de pe strada Vișinului. Cert este că cei doi au fost găsiți inconștienți, în scara blocului. Din primele informații reiese că cei doi se aflau la etajul al doilea al blocului, când au căzut printre balustrade, în casa scării. Mai multe despre acest tragic incident puteți citi AICI.

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.