MODELZO te așteaptă cu noua colecție de toamnă-iarnă! Branduri mari la prețuri mici, discount de 85 la sută din prețul inițial!

MODELZO te așteaptă cu noua colecție de toamnă-iarnă! Branduri mari la prețuri mici, discount de 85 la sută din prețul inițial!

Iubitorii de branduri mari la prețuri mici trebuie să ajungă până la singurul outlet cu branduri de lux din oraș, MODELZO, din Piața Mică. Pe rafturi tocmai și-au făcut loc hainele de toamnă/iarnă din colecțiile celor mai mari branduri de îmbrăcăminte din lume, iar prețurile sunt de neratat: cu până la 85 la sută din prețul inițial!    

Singurul outlet cu branduri de lux din oraș, MODELZO, în care poți găsi la preț de chilipir pantofi și cizme de la Casadei sau Billionaire, s-a mutat de câteva săptămâni în Centrul Vechi al Bistriței, mai exact în Piața Mică, pe str. Albert Berger, nr. 2.

De câteva zile pe rafturi și-au făcut loc hainele din colecția de toamnă-iarnă a unor branduri celebre. Astfel, puteți găsi la preț de chilipir pulovere, blugi, sacouri, jachete, paltoane, cămăși, ba chiar și lenjerie intimă, atât pentru femei cât și pentru bărbați. 

Branduri?! Cele mai celebre și exclusiviste: Mangano, Denny Rose, Elisabetta Franchi, Pinko, Casadei, Billionaire, Philipp Plein, Moschino, Roberto Cavalli, Guess by Marciano, Viktor&Rolf, Valentino, Vivienne Westwood, Philipp Plein, Dsquared2, Frankie Morello, Versace, Castel Bajac – Paris, John Richmond, Cesare Paciotti sau Pierre Balmain.

Fetelor, o geacă Mangano, care a avut un preț inițial de 359 de Euro, poate fi acum cumpărată cu doar 337 lei, numai de la Modelzo.

O altă geacă Mangano, cu prețul inițial de 259 Euro, poate fi cumpărată cu 243 lei. 

Tot la Modelzo puteți cumpăra acum o rochie de toamnă, tot Mangano, cu doar 310 Lei, față de prețul inițial de 319 Euro. 

O altă geacă după care fetele pasionate de modă poate suspină, de la Denny Rose, este acum la vânzare la 507 lei, după ce prețul inițial, de la lansarea colecției, a fost de 179.90 Euro.

O pereche de cizme de la Casadei, brandul de la care orice femeie visează o pereche de pantofi măcar, poate fi cumpărată de la Modelzo la 1410 lei, față de prețul inițial 1200 Euro. 

Alte zeci de modele de geci, paltoane și blănițe fine vă așteaptă să le probați și să le luați acasă, calitatea și prețul fiind imbatabile. 

Și domnii au zona lor la Modelzo. Geci ușoare și călduroase, veste, cămăși, costume sau cizme perfecte pentru sezonul rece, la prețuri mici, mici, din colecții celebre vă așteaptă pe rafturi. 

Pentru că în magazin nu sunt expuse toate produsele, puteți studia toată oferta MODELZO on-line accesând www.modelzo.ro, iar dacă vreți să probați ceva anume și nu este disponibil în magazin puteți cere consilierilor de vânzări să vi le aducă. 

Magazinul Modelzo din Piața Mică este deschis de luni până duminică inclusiv, după următorul program: LUNI – VINERI 10:00 – 20:00, SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ: 12:00-19:00.

VIDEO: 4 motive pentru care nu ai voie să ratezi NOSA Film Festival, la Bistriţa! noiembrie 19, 2019 - „Știu că Bistrița merită un festival de film de înaltă ținută. Îmi doresc ca NOSA Film Festival să ajungă în câțiva ani la nivelul unor festivaluri recunoscute național și chiar internațional." Mai jos - patru motive care să vă convingă să nu rataţi proiecţiile:
CÂT vă costă pomul de Crăciun de la Romsilva: noiembrie 19, 2019 - Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva scoate la vânzare în acest an 40.000 de pomi de Crăciun. Dintre aceștia, 26.000 sunt din specia brad şi 14.000 din specia molid. Prețul diferă în funcție de specie și înălțime.
ALEGERI 2019: Klaus Iohannis a explicat de ce este important ca românii să meargă la vot pe 24 noiembrie noiembrie 19, 2019 - Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că nu va participa la o dezbatere cu contracandidata sa, Viorica Dăncilă (PSD), pentru că aceasta reprezintă un ”partid nereformat” care ”a atacat românii în stradă” şi a tolerat ”atacuri xenofobe de cea mai joasă speţă”.
O companie bistrițeană este nevoită să importe anual deșeuri în valoare de aproape 500.000 de euro noiembrie 19, 2019 - Deși pare greu de crezut, o companie bistrițeană este nevoită să cheltuie an de an aproape 500.000 de euro pentru a aduce deșeuri din Europa de Vest. România nu a fost capabilă până acum să scoată bani din așa ceva.
FOTO: Sărbătoare la Cristeștii-Ciceului noiembrie 19, 2019 - Vestea că Tudor va fi prezent în localitate s-a răspândit repede. Elevii școlii l-au așteptat în clase, unde și-au făcut poze cu ei. Și, câți prieteni nu și-a făcut micuțul? Cu toții îl vor susține și îi vor aplauda ascensiunea, prin vreme! Este prietenul lor!
Tăiatul porcului, doar cu aviz și cu veterinarul de față noiembrie 19, 2019 - O veste trăznet a creat nemulțumiri printre crescătorii de porci, chiar înainte de Crăciun. Sacrificarea porcilor în gospodării se mai poate face acum numai sub supravegherea unui veterinar.
Există speranță pentru Pădurea Transilvaniei! Sute de voluntari se înghesuie să facă bine naturii: noiembrie 19, 2019 - Un proiect ce a început acum cinci ani de zile are sorți de izbândă. Pădurea Transilvaniei se va ridica semeață, în timp. Și asta, datorită voluntarilor. Și pentru ediția de plantare puieți din acest an, sute de voluntari s-au înghesuit să facă bine naturii.
Deputatul PMP Ionuț Simionca sare în apărarea micilor fermieri: Propune mărirea la 15 a numărului de porci pe care un om poate să îi crească în gospodărie noiembrie 19, 2019 - Deputatul PMP Ionuț Simionca critică aspru reglementarea care limitează la 5 numărul de porci pe care un om poate să îi crească în gospodărie și propune mărirea acestui număr la 15.
O secție a spitalului „toacă” bani cu duiumul! CUM se dorește rezolvarea pierderilor: noiembrie 19, 2019 - Fiecare intervenție asupra unui pacient, la Spital, implică diferite costuri. La Bistrița, unele costuri sunt suportate de unitatea medicală, chiar dacă în alte centre acest lucru revine pacientului. Managerul Lazany a declarat că există o secție care ”este pe pierdere”. Acesta a găsit o soluție de remediere și speră să primească aprobare.
Și-a băgat prietenii în spital, după ce a condus beat și fără permis noiembrie 19, 2019 - Este isprava unui tânăr, care la 18 ani s-a lăsat cuprins de adrenalină.Acesta a condus, deși nu avea permis și era și băut, a făcut accident și a ajuns la spital împreună cu cei doi prieteni care-l însoțeau.
Rostul de dimineaţă: Un fake news asumat este pe jumătate iertat… Sau dimpotrivă…?! noiembrie 19, 2019 - Un fake news asumat este pe jumătate iertat... Sau dimpotrivă...? „Omul, când nu are de lucru, își mai caută. Eu am crezut în povestea aceea... Am suportat cu stoicism tot ce mi s-a întâmplat pe pagina de Facebook după acea postare..."
Transmixt vrea bilete mai scumpe. Cât vă va costa o călătorie prin Bistrița noiembrie 19, 2019 - Operatorul de transport Transmixt cere Consiliului Local să aprobe o majorare a tarifelor practicate. Dacă consilierii locali vor fi de acord, bistrițenii vor plăti mai mult pentru călătoriile în Bistrița, însă mai puțin pentru unele trasee care leagă municipiul de cartiere.
INCREDIBIL! Cât are de așteptat o mamă cu doi copii pentru stabilirea unei pensii de întreținere? Mai bine de un an! noiembrie 19, 2019 - Potrivit avocatului Ioan Someșan, Judecătoria Beclean are nevoie de mai bine de un an pentru a stabili o pensie de întreținere pentru o mamă cu doi copii. Pentru o chestiune banală, judecătoria a stabilit nu mai puțin de 4 termene de judecată.
Aquabis: Fără apă potabilă astăzi, pe o stradă din Bistriţa noiembrie 19, 2019 - Astăzi, 19 noiembrie 2019, locuitorii unei străzi din Bistriţa rămân fără apă potabilă. Aquabis efectuează lucrări de mentenanţă şi cuplare branşament:
FOTO/VIDEO: Bistriţeanul Bogdan Berende, de trei ori campion european, comparat cu un bolid Ferrari noiembrie 18, 2019 - Recent întors de la Campionatul European de atelaj canin 2019, desfăşurat în Ungaria, Bogdan Berende a povestit despre provocările şi pericolele pe care le-a traversat în competiţie: