19.7 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Gabriel Lazany: M-am săturat!

„M-am săturat! Pe vremuri am avut un contract de salubritate cu Codrișor. În ani întregi de colaborare nu-mi amintesc să-i fi sunat vreodată pentru simplul motiv că nu a fost nevoie. Își făceau treaba bine. Dacă nu și-ar fi facut-o, reziliam contractul și apelam la Urbana, că vorba aia, aveam alternativă. Acum n-am.

Și-atunci, plec capul și sun, și sun iar și iar, că am ajuns să-mi consum probabil jumătate din minutele de abonament pe apeluri către dispeceratul lor. De obicei după 3-4 apeluri și tonuri mai ridicate, vin. Că dacă nu vin, nevasta-l sună pe domnu’ Eugen.

Acum n-au mai venit de 3 săptămâni. Măcar ne-am făcut un ritual: dimineață nevastă-mea scoate gunoiul, seara îl bag eu înapoi, că altfel dimineața următoare îi ravagiu făcut de câini și pisici.

Poi băi Supercom, n-am comentat la preț, n-am comentat la formula de transformare a cantității de gunoi din tone în metri cubi, n-am comentat că eu colectez selectiv și voi le adunați la grămadă…! Dar dacă nu vă place să vă faceți treaba, sau nu puteți, lăsați Bistrița și bistrițenii în gunoiul lor și valea de unde ați venit, că pe banii noștri cred că merităm mai mult…!”

Sursa: Facebook Gabriel Lazany

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: