15.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

Centrul de dializă Diaverum, din nou în statisticile COVID 19! Alte două cazuri pozitive:

Raportarea de azi a cazurilor pozitive de COVID 19, la nivelul județului, a cuprins din nou Centrul de Dializă Diaverum. Două noi cazuri, din cele 11 înregistrate, sunt ale unor pacienți ai centrului.

Centrul de dializă DIAVERUM apare din nou în raportările COVID 19 la nivelul județului. Prima dată s-a întâmplat în luna aprilie, când o pacientă a fost depistată pozitiv.

VIDEO – O femeie din Parva care face dializă, testată pozitiv cu Covid. Ceilalți pacienți care fac dializă se tem pentru viața lor

DIAVERUM – Precizări referitoare la pacienta din Parva: „Toți pacienții sunt tratați în condiții de igienă și siguranță”

Apoi, la finele lunii aprilie, și o asistentă din cadrul centrului a fost depistată pozitiv.

O asistentă de la Centrul de Dializă Diaverum, infectată cu COVID-19

Astăzi, reprezentanții DSP BN au raportat alte două cazuri. „Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt pacienți ai Centrului de dializă Diaverum”, au transmis aceștia.

Centrul de Dializă a fost desemnat centru COVID 19, printr-un act emis la începutul lunii aprilie.

OFICIAL: Spitalul din Năsăud, spital suport pentru pacienții cu COVID 19!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.