15.8 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

Vulpile s-au ”îndrăgostit” de curtea Leoni! O a doua vulpe, găsită azi! Ce s-a întâmplat cu cea de ieri:

O vulpe a fost zărită ieri între paleții din curtea Leoni 1. A fost ridicată de cei de la DSVSA BN și dusă la laborator. Azi, s-a solicitat din nou intervenția lor, fiind găsită o a doua vulpe, în același loc. CE s-a întâmplat cu vulpea de ieri:

O vizită neobișnuită, ieri, în curteaa Leoni 1. Printre paleți, o vulpe stătea nemișcată.

S-a solicitat intervenția celor de la Direcția Sanitar Veterinară. Exemplarul a fost ridicat și dus la laborator, fiind suspect de rabie.

Vulpea, în curtea unui agent economic. CE trebuie să faceți în astfel de situații:

Din fericire, vulpea nu a trebuit să fie eutanasiată.

”Vulpea a fost analizată clinic și nu avea rabie. Nu era nimic în neregulă cu ea, așa că a fost relocată. A fost dusă la Dumitra” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, șeful DSVSA BN, Biță Romulus.

Astăzi însă, o altă vulpe și-a făcut apariția…tot la Leoni.

Azi ne-au mai chemat o dată. A mai apărut o vulpe în zonă. Cel mai probabil și aceasta va fi relocată. Nu știm cum de au venit acolo. Poate a fost o vulpe care a născut pui în zona aia. Nici exemplarul de ieri, nici cel de azi nu sunt puiuți, ci mai mărișori. Dar se poate ca vreo vulpe să fi făcut pui acolo și de aceea să fie obișnuiți cu zona. Să fi venit în căutare de hrană. Nu ne explicăm” a mai spus șeful DSVSA BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.