11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Vulpile s-au ”îndrăgostit” de curtea Leoni! O a doua vulpe, găsită azi! Ce s-a întâmplat cu cea de ieri:

O vulpe a fost zărită ieri între paleții din curtea Leoni 1. A fost ridicată de cei de la DSVSA BN și dusă la laborator. Azi, s-a solicitat din nou intervenția lor, fiind găsită o a doua vulpe, în același loc. CE s-a întâmplat cu vulpea de ieri:

O vizită neobișnuită, ieri, în curteaa Leoni 1. Printre paleți, o vulpe stătea nemișcată.

S-a solicitat intervenția celor de la Direcția Sanitar Veterinară. Exemplarul a fost ridicat și dus la laborator, fiind suspect de rabie.

Vulpea, în curtea unui agent economic. CE trebuie să faceți în astfel de situații:

Din fericire, vulpea nu a trebuit să fie eutanasiată.

”Vulpea a fost analizată clinic și nu avea rabie. Nu era nimic în neregulă cu ea, așa că a fost relocată. A fost dusă la Dumitra” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, șeful DSVSA BN, Biță Romulus.

Astăzi însă, o altă vulpe și-a făcut apariția…tot la Leoni.

Azi ne-au mai chemat o dată. A mai apărut o vulpe în zonă. Cel mai probabil și aceasta va fi relocată. Nu știm cum de au venit acolo. Poate a fost o vulpe care a născut pui în zona aia. Nici exemplarul de ieri, nici cel de azi nu sunt puiuți, ci mai mărișori. Dar se poate ca vreo vulpe să fi făcut pui acolo și de aceea să fie obișnuiți cu zona. Să fi venit în căutare de hrană. Nu ne explicăm” a mai spus șeful DSVSA BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?