14.3 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Vulpile s-au ”îndrăgostit” de curtea Leoni! O a doua vulpe, găsită azi! Ce s-a întâmplat cu cea de ieri:

O vulpe a fost zărită ieri între paleții din curtea Leoni 1. A fost ridicată de cei de la DSVSA BN și dusă la laborator. Azi, s-a solicitat din nou intervenția lor, fiind găsită o a doua vulpe, în același loc. CE s-a întâmplat cu vulpea de ieri:

O vizită neobișnuită, ieri, în curteaa Leoni 1. Printre paleți, o vulpe stătea nemișcată.

S-a solicitat intervenția celor de la Direcția Sanitar Veterinară. Exemplarul a fost ridicat și dus la laborator, fiind suspect de rabie.

Vulpea, în curtea unui agent economic. CE trebuie să faceți în astfel de situații:

Din fericire, vulpea nu a trebuit să fie eutanasiată.

”Vulpea a fost analizată clinic și nu avea rabie. Nu era nimic în neregulă cu ea, așa că a fost relocată. A fost dusă la Dumitra” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, șeful DSVSA BN, Biță Romulus.

Astăzi însă, o altă vulpe și-a făcut apariția…tot la Leoni.

Azi ne-au mai chemat o dată. A mai apărut o vulpe în zonă. Cel mai probabil și aceasta va fi relocată. Nu știm cum de au venit acolo. Poate a fost o vulpe care a născut pui în zona aia. Nici exemplarul de ieri, nici cel de azi nu sunt puiuți, ci mai mărișori. Dar se poate ca vreo vulpe să fi făcut pui acolo și de aceea să fie obișnuiți cu zona. Să fi venit în căutare de hrană. Nu ne explicăm” a mai spus șeful DSVSA BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.