8.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

VIDEO: Răspunsul lui Florin Cîțu pentru tinerii din Căianu Mic

Doi îndrăgostiți din comuna Căianu Mic au trimis o scrisoare deschisă mai multor demnitari. Primul ministru Cîțu, unul dintre destinatarii acestei scrisori, a avut un mesaj pentru cei doi.

Beni și Mona, doi tineri din Dobric (comuna Căianu Mic), au decis să-și oficializeze dragostea pe care și-o poartă, în luna mai a acestui an.

Doar că planurile le-au fost date peste cap de măsurile impuse de autorități. Pandemia de coronavirus și starea de alertă în care se află țara noastră interzic organizarea de evenimente private.

Aceștia au decis să NU TACĂ, și să își facă dorința inimii… auzită! Așa că au scris o scrisoare pe care au trimis-o mai multor demnitari, printre care și președintelui țării sau primului ministru, dar și politicienilor din județul nostru.  Aceștia cer reconsiderarea măsurii de interzicere a organizării de evenimente.

STRIGĂTUL a doi tineri îndrăgostiți din Căianu Mic: „VREM să ne căsătorim! Nunta ține doar o zi! Ajutați-ne!”

Dacă primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr, și deputatul social democrat Daniel Suciu au răspuns tinerilor din „postura” de prieteni, fără a „avea ce face pentru ei” – la nivel național, dintre ceilalți destinatari ai scrisorii, doar primul ministru Florin Cîțu a dat un răspuns public, întrebat fiind în cadrul unei conferințe despre acest aspect.

„Haideți să ne concentrăm pe situaţia pe care o avem astăzi, aici. (…)  Deci trebuie cu toții să respectăm regulile şi restricțiile în acest moment, acestea care sunt (…)  Deci cer doar atât: să respectăm aceste minime reguli pe care le are România!”, a declarat Cîțu.

Întrebarea jurnalistei și răspunsul lui Cîțu legat de nunți și alte evenimente a fost publicat și pe site-ul Guvernului României.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: