16.5 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

VIDEO – EMOȚIONANT: Un militar bistrițean și-a cerut iubita de soție la Jocurile Invictus

Jocurile Invictus, dedicate militarilor răniți în teatrele de operațiuni, au avut loc în Olanda. Angel Ilovan, un militar bistrițean în rezervă, și-a cerut iubita de soție.

În perioada 16 – 22 aprilie, în Olanda, au avut loc Jocurile Invictus. România a fost reprezentată de 12 militari în rezervă, militari răniți în teatrele de operațiuni.

Printre ei s-a numărat și Angel Ilovan, un bistrițean rănit în 2010 în Afganistan. Acesta s-a pregătit pentru înot, atletism, canotaj în sală, volei din șezut.

Presa internațională a scris despre el după ce a fost autorul unui moment inedit. Acesta și-a cerut iubita, pe Sorana, de soție.

Te iubesc! Am nevoie de tine! Te vreau toată viața mea! Vrei să fii soția mea?”, a întrebat-o bistrițeanul pe iubita sa.

Răspunsul a fost DA!

 

Redacția Bistrițeanul.ro le dorește multă fericire și casă de piatră!

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: