13.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Pentru ce a fost ecranul? Scaune goale în fața polivalentei

Scena petrecută la Gala Uniter cu scaunele goale în fața ecranului pe care era difuzat evenimentul s-a repetat și la evenimentul organizat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. Chiar dacă evenimentul organizat astăzi era la jumătate, scaunele din fața Sălii Polivalente din Bistrița erau goale.

Evenimentul de retragere a Valentinei Ardean Elisei a fost organizat în Sala Polivalentă, chiar dacă trebuia să aibă loc în noua Polivalentă de la Unirea. Pentru a rezolva problema locurilor care nu mai sunt eligibile, de la 1900 de invitați la aproximativ 900, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a închiriat un ecran pe care au difuzat retragerea handbalistei Valentina Ardean Elisei din handbal.

Cu amenințarea unei prognoze meteo care anunța vreme rea, în fața ecranului s-au strâns puține persoane.

Pe scaunele din fața ecranului, Emil Radu Moldovan anunța într-o conferință de presă că vor sta în primul rând sportivii Gloriei care nu mai au loc în sală. Afară nu era, însă, niciun sportv. Mai multe detalii, mai jos:

Soluție de avarie: Ecran în parcarea Polivalentei pentru cei care nu intră la evenimentele Gloriei

Iată motivul pentru care evenimentul de astăzi nu a fost organizat în noua polivalentă de la Unirea:

Veste tristă. Retragerea lui Elisei și turneul de handbal nu se țin în Polivalenta de la Unirea

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Alianta toxica PNL PSD nu stie sa calculeze, nu stie sa anticipeze, nu stie ce reprezinta o functie preventiva, nu stie nimic. Ei se amagesc acum cu sondaje irelevante de 2 bani, dar ce va fi in 2024 o sa-i surprinda profund. Din pacate pentru Romania, incompetenta si incapacitatile acestor oameni o sa ne coste enorm in criza energetica si cea economica ce va incepe in luna noiembrie. Desi avem rezerve de gaze descoperite care ne-ar ajunge pt consum 60 de ani, la iarna vom importa 28% din consum, la preturi speculative. Tot asa stam si la importul de energie electrica, Romania nefiind in stare sa puna in functiune in ultimii 25 de ani cele 3 reactoare de la Cernavoda care sunt la faza de 15% terminate. Avem 314 tone de aur la Rosia Montana , rezerve de rodiu, platina si reniu de zeci de miliarde de euro care stau neexploatate si ne tot plangem ca nu-s bani pt investitii, pensii, agricultura ( irigatii), etc.

  2. haide domnule Ovidiu F (daca va apartine comentariul de mai sus) si fa dumneata ceva cocret!!!!!!!!!!!!!!!
    pe banii nostri!!! ca si salariul dvs. este din banii nostri.
    Ca la critica sunteti numarul 1 fara doar si poate. Sunteti senator ! faceti nu cereti altora sa faca. Sa va vedem la tribuna parlamentului, la TV sa va vedem ca luptati pentru ceea ce scrieti doar in comentariile ziarelor on line!!!!
    Pai daca stiti asa de bine de ce nu va vedem pe nicaieri sa va luptai cu incompetentii?????
    ca e tacere totala!!!
    apropo cate zile se lucreaza in parlament? ca salriile le luati 100%

  3. Domnule Cosmin, lucrurile stau altfel. Sunt senator Forța Dreptei, deci în opoziție. În Comisia pentru energie, infrastructură energetică și resurse minerale din Senat le tot spun la ăștia de guvernează ce să facă dar nu vor. Acolo contez, în Plen sunt doar 1 vot împotriva puterii de 70%. Tocmai ce au dat 1 miliard de euro cadou la Exxon Mobil prin intermediul Romgaz, 700 de milioane de euro pe certificate de poluare la CEO Oltenia, 600 de milioane de euro la Norvegieni pe avioane vechi, care trebuie reparate cu 400 de milioane de euro și se pregătesc să cumpere crucișătoare, cuirasate, fregate și submarine. Am fost singurul politician român care a vorbit de independența energetică acum 2 ani, deci le-am dat încă de atunci tonul. Din păcate nu m-au ascultat și acum le-a dat Putin mintea de pe urmă. E problema puterii să gestioneze situația dar nici nu-s în stare și se pare că nici nu vor.

  4. Ovidiu Florian- senatorul melcilor…..este un film dl senator, sa nu va simțiți jignit, iar d-voastra semnatai cu actorul principal, mai bine zis cu metehnele pe care le evidențiază actorul principal!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: