21.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Încă 10 localități din Bistrița-Năsăud primesc peste 16 milioane de lei prin PNRR

Încă 10 localități din județul nostru vor primi peste 16 milioane de lei prin PNRR, a anunțat deputatul Bogdan Ivan Gruia.

Primarii din comunele Braniștea, Budești, Ciceu-Giurgești, Dumitra, Măgura Ilvei, Rodna, Sânmihaiu de Câmpie, Silvașu de Câmpie, Telciu și Zagra au semnat contractele de finanțare cu fonduri din PNRR”, a transmis deputatul Bogdan Ivan Gruia.

Oamenii din cele 10 comunități se vor putea bucura de reabilitarea și eficientizarea energetică a dispensarelor medicale, școlilor, primăriilor și căminelor culturale. De asemenea, programele de finanțare au ca obiectiv dezvoltarea transportului verde și a sistemelor IT locale.

Le mulțumesc domnilor primari pentru foarte buna colaborare! Dezvoltarea județului nostru continuă”, a concluzionat deputatul.

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

    • Deci la Chiuza nu se modernizează dispensarul medical?și se modernizează un cămin ce sta gol în alte sate?Ferească Dumnezeu!și va mai mirați dacă o sa rămâneți fără medici.

  1. Mă oameni buni !!
    * Îs mîndru că sunt bistrițean/ dar comuna ” Chiuza” ( îmi place să cred că ați auzit de ea… ,) , Cînd primește oarice bani – PNRR & POIM – ziceți-le cum doriți!!
    1 ) să – și ” repare ” dacă se mai poate SOMESILUI MARE – măi oameni buni – nu mai găsești o cărare – să ajungi pe malul ” Someșului de altă dată!!!? ( Ori să facă demersurile necesare – celor vinovați – etc .etc
    2 ) – CA să ce ??
    3) se circulă pe DN 17 C – CU , 80…90…100 km/h – oră / de nu poți trece strada – să-ți iei pubela / no fii de ” UAT” – dar faceți ceva , măcar demersuri – aceste sate minunate & comuna , NE APARȚINE!! ( NU VĂ – APARȚINE!!! )
    ∆ TOATE CELE BUNE!! / Așteptăm vești bune!!!

  2. Obs : – nu Sint la primul mesaj de ” DRAGOBETE” ( am vrut de ” dragoste ” ) – pe care leee tot MODERAȚI !!!
    * EU ZIC CĂ E ” scris românește” – nu in chineză !!!?
    ** spor La treabă!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: