17.7 C
Bistrița
sâmbătă, mai 18, 2024

FOTO: Copiii ucraineni de la Herina, pe mâna salvatorilor bistrițeni!

Copiii din Ucraina, cazați la Tabăra din Herina, au avut astăzi parte de o vizită deosebită. Salvatorii bistrițeni le-au oferit o experiență inedită, explicându-le cum se derulează intervențiile la diferite cazuri.

Peste 60 de copii locuiesc încă la Tabăra Herina. Veniți din Ucraina, fugiți din calea războiului, au transformat Tabăra Speranța într-o „casă a speranței” pentru ei.

Iar astăzi au avut parte de o vizită inedită. Salvatorii bistrițeni, echipați corespunzător, le-au explicat modul în care se desfășoară intervențiile la diferite cazuri. Totodată, le-au dat informații despre cum să fie în siguranță și ce anume să facă în situații de urgență.

ISU Bistrița Năsăud a fost astăzi printre cei 64 de copii ucraineni cazați la Tabăra „Speranța” din localitatea Herina.

Copiii au putut interacționa cu salvatorii bistrițeni, au învățat noțiuni de prim ajutor și alte mici secrete ale meseriei de pompier. Orice lecție învățată face ca ziua să fie câștigată!”, au scris cei de la ISU BN pe Facebook.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.