21.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Bărbatul ce și-a lovit soția, până a lăsat-o leșinată, a ajuns în fața instanței! CE au decis judecătorii:

Un caz șocant, ieri dimineață, în Telciu. Un bărbat și-a lovit soția în plină stradă, până a lăsat-o leșinată pe jos. Acesta a fost identificat și reținut de polițiști, iar azi a fost prezentat instanței. CE au decis judecătorii:

O femeie era bătută cu bestialitate ieri dimineață, în Telciu. Florentina a fost nevoită să se vadă la secția de poliție cu Cătălin, soțul ei, cu care se află în divorț, pentru a semna niște acte.

După ce au ieșit din sediul poliției, bărbatul s-a năpustit asupra ei și a lovit-o până a lăsat-o leșinată, pe jos.

VIDEO – REVOLTĂTOR: Femeie zdrobită în bătaie de soț, pe stradă

Cătălin a fost găsit de polițiști și reținut, iar azi a ajuns în fața judecătorilor care l-au trimis după gratii pentru 30 de zile.

Astăzi, bărbatul de 32 de ani din Bichigiu, cercetat pentru violență în familie și tulburarea liniștii și ordinii publice, a fost prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă a acestuia. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Secție 6 Poliție Rurală Năsăud, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud”, au transmis reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...