12.3 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Bistrițeanul de pe Tărpiului, ce are curtea plină de câini, amendat și somat să intre în legalitate

Pe strada Tărpiului din municipiu, curtea unui imobil este transformată în „casă” pentru câini. Vecinii nu suportă mirosul și gălăgia, așa că au solicitat ajutorul polițiștilor. Aceștia au amendat proprietarul și i-au dat termen pentru a intra în legalitate.

Bistrițeanul.ro vă prezenta acum cinci luni nemulțumirea unor localnici de pe strada Târpiului. Aceștia se plângeau de mirosul și gălăgia din curtea unui vecin.

Întreaga nemulțumire o puteți reciti accesând: „DE VIS: Un bistrițean are ca vecini zeci de câini, păsări, insecte. Ca să nu se supere, îî mai cade și lui câte o pasăre moartă în curte”

Supărați pe nemulțumirile vecinilor, proprietarii câinilor au ținut să dea o replică acestora, prezentând povestea câinilor din curtea lor.

Deși familia care are grijă de câini a insistat asupra faptului că sunt în legalitate, s-ar părea că lucrurile nu stau tocmai așa.

„Pentru nerespectarea distanţei minime prevăzute de lege, a amplasamentelor adăposturilor câinilor faţă de imobilele învecinate, numitul F.  C. (domiciliat într-un imobil situat pe str. Tărpiului), a fost sancţionat contravenţional în urma unei sesizări, cu amendă în valoare de 500 lei. De menţionat faptul că acesta deţine în curtea interioară un număr de 18 câini (metişi). S-au acordat termene de intrare în legalitate”, se arată pe raportul Poliției Locale.

FOTO- Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Automobilul tău Mercedes-Benz sau Škoda are nevoie de o reparație? Profită de oferta Materom Automotive

Materom Automotive Bistrița îți oferă Vouchere cu reducere la Lucrări în Service*, pentru autoturisme Mercedes-Benz și Škoda cu vârsta de peste 5 ani.

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.