9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Cum poți participa la meciul de retragere al Valentinei Elisei?! Vechile bilete nu mai sunt valabile

Meciul de retragere al handbalistei Valentina Elisei are loc mâine. Biletele vândute pentru Polivalenta din Unirea nu mai sunt valabile. Cum puteți avea acces la meci, în Polivalenta din parc:

Meciul de retragere al Valentinei Ardean Elisei ar fi trebuit să fie disputat în noua Sală Polivalentă din Unirea.

„Alice” Ardean Elisei ne invită la meciul său de retragere. Odată cu el este inaugurată noua polivalentă

Atât meciul de retragere, cât și turneul internațional aveau intrarea liberă, în baza unor bilete-invitații.

HANDBAL: Retragerea lui Elisei și turneul internațional susținut la Bistrița, cu intrare liberă!

Complexul a fost inaugurat cu fast, în 12 august, însă, surpriză: nu are toate avizele necesare, astfel că meciurile nu pot fi disputate acolo.

Veste tristă. Retragerea lui Elisei și turneul de handbal nu se țin în Polivalenta de la Unirea

Biletele pentru meciul de mâine s-au „vândut” ca pâinea caldă, dar, surpriză, nu mai sunt valabile. Astfel, cei care doresc să îl urmărească trebuie să facă rost de alte bilete.

Noile bilete vor fi puse în „vânzare” pe eventim.ro, dar se vor oferi și la caseria Sălii Polivalente.

ACCES în Sala Polivalentă!

Noile invitații se vor oferi atât online cât și la casieria Sălii Polivalente, astfel:

  • Online: link-ul (eventim.ro) pentru invitațiile rezervate publicului va fi postat pe paginile noastre de socializare (Facebook, Instagram și Twitter) în această după-amiază
  • Casierie: invitațiile gratuite vor fi oferite mâine începând cu ora 12.00, la casieria Sălii Polivalente.

Invitațiile vechi NU sunt valabile!” este anunțul făcut de Clubul CS Gloria 2018.

În sala Complexului Sportiv ar fi încăput 1.900 de invitați, iar până la 3.000 ar fi fost sportivii Gloriei, oficiali și sponsori. În Sala Polivalentă, capacitatea maximă este de 1.010, însă locurile folosibile în acest moment sunt de aproximativ 900.

UPDATE

Linkul pentru biletele de pe Eventim va deveni activ doar după ora 20.00. Mai mult, mâine, în fața Sălii Polivalente se va amplasa un ecran unde va putea fi urmărit meciul.

  • Link-ul pentru rezervarea online a invitațiilor va fi activ începând cu ora 20.00 AICI:
  • Vă reamintim că vor fi oferite invitații și mâine de la ora 12.00 la casieria Sălii Polivalente. Invitațiile vechi NU sunt valabile! 
  • Pentru că dumneavoastră să puteți vedea în număr cât mai mare evenimentul sportiv de gală dedicat retragerii Valentinei Ardean Elisei și prezentării lotului cu care CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud va aborda noul sezon competițional, vom amplasa un ecran imens în fața Sălii Polivalente iar TVR va asigura transmisia LIVE a evenimentului.
  • IMPORTANT – Mâine, accesul în sală se va face începând cu ora 13.30” au transmis reprezentanții Clubului CS Gloria 2018.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.